Alegeri locale 2020: Vezi toţi candidații înscrişi în cursă din localitatea ta

Alegeri locale 2020: Vezi toţi candidații înscrişi în cursă din localitatea ta

Duminică mergem la urne să alegem cine să administreze comunitățile în care locuim, în următorii patru ani.

Pe 27 septembrie vom primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean. Cei din București vor alege primarul general, primarul de sector, consiliul local și consiliul general.

LIVE ZIUA ALEGERILOR LOCALE - SpotMedia.ro vă ţine la curent LIVE pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de 27 septembrie.

LIVE Prezenţa la vot în ţară - Urmărește prezența la urne!

LIVE Incidente alegeri 2020 - Buletine tipărite greşit. S-au deschis şi dosare penale

Biroul Electoral Central a publicat listele centralizate.

Vă prezentăm, mai jos, listele pentru fiecare județ în parte și municipiul București.

În cadrul lor găsiți, pentru fiecare localitate în parte sau sector, numele candidaților, formațiunea politică din partea căreia candidează și funcția pe care o vizează.

ADVERTISING

De asemenea, vă oferim și linkuri către articolele pe care le-am publicat până în prezent despre candidații din anumite județe și localități.

ADVERTISING
ADVERTISING

Unde votezi și de ce acte ai nevoie

Puteți vota doar la secţia la care sunteți arondați și doar în localitatea de domiciliu sau reședință.

Pentru a afla la ce secție sunteți arondați, puteți accesa Registrul Electoral. Aici vă introduceți datele personale și astfel puteți afla unde sunteți repartizați.

Cei care doresc să voteze în localitatea în care au viză de flotant și nu în cea de domiciliu aveau termen până pe 4 septembrie să ceară la primărie să fie înscriși în Registrul Electoral.

Dacă nu au făcut-o, vor fi înscriși în listele suplimentare, atât timp cât fac dovada cu actul de identitate că au adresa de reședință pe raza secției de votare la care s-au prezentat la vot.

Pentru a vota aveți nevoie de una dintre: cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate ori paşaportul diplomatic, paşaportul diplomatic electronic, paşaportul de serviciu, paşaportul de serviciu electronic, în cazul elevilor din şcolile militare, carnetul de serviciu militar. Orice act prezentat trebuie să fie valabil în ziua votului.

https://www.facebook.com/spotmedia.ro/posts/163674438704471

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇