Marian Oprișan și-a depus candidatura pentru al 6-lea mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea: Baronul e prezent aici!

Marian Oprișan și-a depus candidatura pentru al 6-lea mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea: Baronul e prezent aici!

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, şi-a depus, marţi seara, candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea. Dacă va câștiga, acesta va fi al 6-lea mandat la șefia CJ.

Marian Oprişan a trecut şi pe la sediul Primăriei Focşani, unde, în cursul serii, au fost depuse candidaturile pentru funcţia de primar al municipiului Focşani şi pentru Consiliul Local Focşani. Liderul social-democrat Vrancea le-a mulţumit celor care au semnat pentru susţinerea candidaţilor PSD şi s-a declarat convins că majoritatea vrâncenilor îi susţin.

„Vreau să mulţumesc tuturor focşănenilor şi tuturor vrâncenilor care au semnat pentru susţinerea candidaturilor noastre. Eu ştiu că majoritatea vrâncenilor şi majoritatea focşănenilor ne susţin, pentru că ştiu că suntem capabili să le rezolvăm problemele, aşa cum am făcut şi până acum. (…) Noi nu suntem oameni de vorbe. Noi suntem oameni de fapte şi am demonstrat-o de a lungul timpului.

Stau mărturie sutele de proiecte realizate în beneficiul vrâncenilor şi sunt convins că vrâncenii, focşănenii, ştiu să distingă între cei care muncesc, care au realizat ceva pentru judeţul Vrancea şi pentru Municipiul Focşani şi cei de la PNL-USR, care nu fac altceva decât să mintă într-un mod ordinar. (…)

Au spus că elimină pensiile speciale, nu le-au eliminat, au spus că măresc pensiile oamenilor, nu le-au mărit, au spus că măresc alocaţiile copiilor, iată că nu le-au mărit. Au împrumutat 20 de miliarde de euro şi nimeni nu ştie unde sunt aceşti bani.

În plan local, (…) am cumpărat aparatul Real Time PCR pentru a testa cetăţenii judeţului Vrancea şi de patru luni de zile mint cu neruşinare că nu pot să pună în funcţiune acest aparat din cauza baronului. Baronul e prezent aici, baronul nu conduce Spitalul Judeţean Vrancea. Spitalul este condus de rudele peneliştilor”, a spus Marian Oprişan.

Oprișan cere Poliției să îi sancționeze pe liberali

Întrebat fiind despre modul în care se va desfăşura viitoarea campanie electorală, având în vedere pandemia de COVID-19, Oprişan a susţinut că liberalii vrânceni încalcă legea şi a făcut apel către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea pentru a veghea la respectarea legii în timpul campaniei electorale.

„Nu am venit (la depunerea candidaturilor – n.red.) cu circul, încălcând propriile legi date de Guvern. Noi respectăm legea şi nu ne facem că o respectăm, aşa cum au făcut adversarii noştri politici de la PNL. (…) Merg cu circul pe stradă, câte 50-60 de persoane, încălcând legea, deranjând oamenii.

Mai mult decât atât, fac un apel către Poliţia judeţului Vrancea, către Poliţia Municipiului Focşani, care a început să îi păzească, tratându-i mai presus de lege şi neluând măsurile de rigoare. Pentru că legea spune că ai voie să mergi pe stradă, păstrând distanţa socială, doar un grup de maxim şase persoane. În condiţiile astea, cine minte? Noi facem legea, noi o încălcăm şi restul cetăţenilor trebuie să se supună. Este inadmisibil!”, a spus Opirşan.

Referitor la candidatul pentru Primăria Municipiului Focşani, Oprişan l-a recomandat pentru un nou mandat pe actualul primar, Cristi Valentin Misăilă, ca fiind „un profesionist care are toate atributele şi toate atuurile să fie cel mai bun primar pe care l-a avut Focşaniul în istoria sa”.

https://www.facebook.com/marian.oprisan.psd.vrancea/videos/691611858098510/?__xts__[0]=68.ARBIAyBO3dSj9JKdMIfkf_S_X1LNST2M2vKxE76HLcsqIIGK1Jhxo6ICEqv-ny3cJzyRKFrfd0bEInlcifuchhaCQtSXXguwrxty6jjuomkyIOvK8GFoBzms9PeaIXUNn_seg1vYd7UO1fui-yIV7drGRDtLFWN1-v7X7QLLe1KIXD1Kbuxu1vnoiKiO3h2ZFTrqELhZl6BuaWiRa8yuhTErRt3XZ2aQ2BvVg61DbQMY_9VTCfMAZHF2n7Dq1kK2wFH6u-ztwg5UvV3VT6YES8wFfxoYBynoMbLD7wyJVOYinine6CckJjtcRCWUnOEHlcEusGM-_2vDZx0Kf6SREKFXU7MgjLym78Y&__tn__=-R

Pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Vrancea se numără o parte din actualii consilieri judeţeni, mai mulţi deputaţi PSD din Vrancea, precum şi mai mulţi primari ai unor comune din judeţ.

Citește și: