Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Zice că a facut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată

Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Zice că a facut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus duminică după amiază, candidatura pentru un nou mandat şi a spus la ieşirea din Biroul Electoral Municipal că în ultima vreme se vorbește despre PUZ-uri şi autostrăzi suspendate, dar nimeni nu vorbeşte despre oameni, precizând că oamenii sunt cei mai importanţi.

Ea a mai spus că sunt unii candidaţi care vor să fie aleşi primar, dar care de la începutul declanşării pandemiei nu au mers într-un cămin de bătrăni sau de copii, ci au stat ascunşi trei, patru luni şi acum vin şi cer votul.

Al doilea mandat

“Am depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar general. Am făcut-o cu gândul la bucureşteni ca şi prima dată, am văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni nu vorbeşte despre oameni.

ADVERTISING

Cred că oamenii sunt cei mai importanţi, am dovedit ataşamentul faţă de bucureşteni în toţi aceşti ani şi cu precădere în această perioadă foarte grea de pandemie.

Nu ne putem preface că depăşim o perioadă normală, suntem într-un război sanitar care cu siguranţă, din nefericire pentru noi toţi, va aduce o criză economică”, a afirmat Gabriela Firea. 

Firea: Bucureștiul nu este focar

Ea a mai spus că Bucureştiul nu este focar deoarece spitalele care ţin de Primărie sunt mai dotate decât cele ale Ministerului Sănătăţii şi a avut grijă ca personalul medical să aibă materiale de protecţie, iar în plus există o capacitate de testare foarte mare. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

“Am dotat din primul moment spitalele din Capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătăţii. Am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecţie şi tot ceea ce este necesar, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar, chiar dacă este un număr mare de persoane infectate în spitalele din Bucureşti, acesta nu sunt toate din Capitală, sunt din judeţele ţării.

Am început acum un amplu program pentru donarea de plasmă sanguină care va salva mii de vieţi şi m-aş bucura ca în loc de critici şi Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei”, a afirmat Firea.

ADVERTISING

Stimulentele date de Firea donatorilor de plasmă încalcă legile UE și creează discriminare, spun chiar cei care se ocupă cu asta

Acuză contracandidații că au stat ascunși în ultimele luni

Ea a mai declarat că sunt unii candidaţi care vor să fie primar, dar care au stat ascunşi trei, patru luni de zile şi acum vor să ceară votul bucureştenilor. 

“Sunt unii candidaţi acum care pretind să fie aleşi primar, dar ei au fugit pur şi simplu s-au ascuns, nici măcar nu s-au dus într-un cămin de bătrâni sau într-un cămin de copii, nicăieri, pur şi simplu au fost ascunşi trei, patru luni de zile şi acum vin şi cer votul. Sunt convinsă că bucureştenii vor şti să aleagă un om care a fost întotdeauna aproape de oameni şi lângă oameni şi provine dintre ei”, a mai transmis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Ziua lansării candidaturii

PSD și-a lansat candidaţii pentru Bucureşti într-un eveniment organizat duminică, la sediul central al partidului.

Candidatul la Primăria Capitalei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a aflat la sediul central al PSD alături de candidatul la primăria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la primăria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la primăria Sectorului 3 – Aurelian Bădulescu, candidatul la primăria Sectorului 4 – Daniel Băluţă, candidatul la primăria Sectorului 5 – Daniel Florea şi de candidatul la primăria Sectorului 6 – Gabriel Mutu.

Termenul limită de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie este 18 august.

Citește și:

PSD îşi lansează astăzi candidaţii pentru Bucureşti

Cei 1.000 de euro dați de Firea pentru plasmă vor accelera răspândirea bolii și vor pune în pericol centrele de donare

De ce mia de euro pe care Firea vrea să le-o dea donatorilor de plasmă i-ar discrima pe bolnavi și ar face mai mult rău decât bine


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇