Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1: Știu ce înseamnă să n-ai bani la buget, dar și când banii se dau cu dedicație (Video)

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1: Știu ce înseamnă să n-ai bani la buget, dar și când banii se dau cu dedicație (Video)

Adriana Bahmuţeanu a anunțat că va candidat din partea Partidului Ecologist pentru Primăria Sectorului 1, din București.

Fosta vedetă a spus că nu i-a luat mai mult de 5 minute să accepte propunerea și că se consideră ”un om de stradă” și asta o face să aibă soluții concrete pentru Sectorul 1, ”cel mai bogat sector, dar cel mai văduvit”.

”Propunerea a venit din partea Partidului Ecologist, cred că m-am gândit vreo 5 minute şi am zis 'da domnule, dacă asta vreţi, de ce nu, că se poate'.

ADVERTISING

E nevoie de un suflu nou, e nevoie de idei şi e nevoie de soluţii concrete pentru omul de rând. Şi asta vă spun pentru că eu vin de pe stradă, eu sunt om de stradă, eu vin din România reală, din Bucureştiul real. M-am născut în Bucureşti şi îmi doresc ca până la finalul zilelor mele să rămân tot aici”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISING

Ce o recomandă pe Bahmuțeanu la primărie

Ea spune ca a făcut numeroase cursuri de administrație și că știe ”ce înseamnă să n-ai bani la buget, dar și ce înseamnă când banii se dau cu mantă, cu dedicație”.

Despre șanse Bahmuțeanu s-a arătat încrezătoare și spune că e nevoie de toată experiența ei de viață în administrație: ”Un domn și o doamnă se ceartă și al treilea câștigă”, a spus ea, referindu-se la Clotilde Armand și Dan Tudorache.

ADVERTISING

Printre prioritățile anunțate de candidată s-a aflat groapa de gunoi de la Chitila.

”Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina şi mă doare sufletul la fel când văd aici în frumosul cartier Chitila cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită, pe care nu o mai închide nimeni şi toţi se fac că n-au văzut nimic, că de fapt e vorba de o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm, da?”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

https://www.facebook.com/adriana.bahmuteanu.9/videos/1719529651549494/


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇