PNL îl pune candidat la Pitești pe Sorin Apostoliceanu, până de curând lider local PSD, care e și viceprimar din 2016: ”A venit vremea Piteştiului să performeze!”

PNL îl pune candidat la Pitești pe Sorin Apostoliceanu, până de curând lider local PSD, care e și viceprimar din 2016: ”A venit vremea Piteştiului să performeze!”

PNL Argeș a anunțat că, pentru Primăria Pitești, îl are candidat pe Sorin Apostoliceanu, ”cea mai bună soluție” pentru oraș. Apostoliceanu a devenit viceprimar la Pitești din partea PSD în urma alegerilor locale din 2016. Până recent, a fost lider PSD Pitești, din postura de secretar general.

Posibilitatea ca și la Pitești liberalii să meargă pe mâna unui social-democrat e discutată din luna iunie, dar iată că decizia a fost luată oficial în Biroul Politic Naţional al PNL de joi, 16 iulie 2020.

PNL recrutează primari PSD din Moldova, după modelul Chirica

”Candidatura lui Sorin Apostoliceanu, un reprezentant al administraţiei piteştene cunoscut pentru implicarea şi dedicarea în comunitate, dovedeşte că PNL vine cu soluţia cea mai bună pentru municipiu.

ADVERTISING

PNL Piteşti face astăzi schimbarea de paradigmă, susţinând în primul rând omul Sorin Apostoliceanu, pentru experienţa şi faptele care au vorbit în locul siglei de partid. Un om tânăr, cu energie, pregătit să schimbe Piteștiul în bine.

Toată echipa PNL a salutat această decizie și este pregătită, alături de Sorin Apostoliceanu, să câștige primăria Pitești. Nu este timpul pentru orgolii politice! Candidatul nostru este parte a unei echipe de oameni care au performat în activităţile lor profesionale.

Punem pe primul loc priceperea şi buna credinţă pentru a dezvolta Piteştiul. Pentru asta este nevoie de o altfel de politică şi de un model de dezvoltare bazat pe principii sănătoase de business, orientate către succes pe termen lung”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Argeș.

ADVERTISING

”A venit vremea Piteştiului să performeze!”, mai spun liberalii triumfalist in comunicat. De menționat însă ca Apostoliceanu e deja la vârful administrației Piteștiului, deci dacă era cazul, orașul performa și până acum.

https://www.facebook.com/ePNLArges/posts/1983196768481620

Amintim și că, în martie 2019, când primarul ales al Piteștiului, Cornel Ionică, a fost demis de prefect, fiind declarat incompatibil de ANI, Apostoliceanu a preluat atribuțiile de edil. Propunerea ca Apostoliceanu să preia mandatul a venit atunci din partea PSD şi ALDE, dar a fost susţinută şi de liberalii din Consiliul Local Piteşti.

ADVERTISING

USR-PLUS nu vrea liste comune cu PNL la București: Este o placă obosită. Nu mai ţine cu chemările la oaste împotriva PSD

Cum explică Apostoliceanu transferul de la PSD la PNL

Pe 25 iunie, Apostoliceanu a fost prezent la București la întâlnirea premierului Ludovic Orban cu primarii liberali argeșeni.

El declara atunci, pentru Jurnalul de Argeș, că simțea de multă vreme nevoia unei schimbări.

”De multă vreme se simte nevoia unei schimbări, iar pentru mine acest moment a venit: am decis să nu renunț la ceea ce am construit și să continui într-o formulă diferită. (…)

Cel mai ușor din drumurile care mi se deschid înainte este cel al renunțării. Dar nimic remarcabil nu poate fi realizat cu ușurință.

Aleg să merg înainte și să chem alături de mine pe toți aceia care vor să pună umărul la transformarea Piteștiului în ceea ce ne dorim cu toții: un oraș în care iubești să trăiești”, spunea atunci proaspătul liberal.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇