Deputat PMP, după ce a racolat un primar PSD care a recunoscut că și-a mințit consilierii: Așa a fost și Traian Băsescu

Deputat PMP, după ce a racolat un primar PSD care a recunoscut că și-a mințit consilierii: Așa a fost și Traian Băsescu

PMP a anunțat că l-a racolat pe Lucian Ciobanu, primarul PSD din Calafat, care în urmă cu trei zile a spus că și-a mințit consilierii pentru a-i determina să voteze un proiect de infrastructură.

Deputatul Ion Cupă, șeful PMP Dolj, spune că a ascultat cu atenție mărturisirea făcută de Ciobanu și i-a adus aminte de modul în care Traian Băsescu a reușit să dezvolte Bucureștiul, fiind ales apoi președinte al țării.

ADVERTISING

”Am ascultat cu atenție mărturisirea făcută pe Facebook de către actualul primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu. O confesiune onestă a unui om care a reușit să-și promoveze cu mare dificultate inițiativele în favoarea comunității datorită unui consiliul local adesea ostil.

Mi-am adus aminte de modul în care Traian Băsescu, confruntat cu aceeași situație, cerea bucureștenilor să-i dea, prin votul lor, un Consiliu Local care să nu-l mai boicoteze. Așa a fost și Traian Băsescu a reușit să dezvolte Bucureștiul, fiind ales apoi președinte al țării”, scrie Ion Cupă pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta precizează că i-a propus lui Ciobanu să candideze pentru un nou mandat în fruntea oraşului Calafat din partea PMP, iar acesta a acceptat.

”L-am sunat pe Lucian Ciobanu și l-am asigurat că împreună cu PMP poate obține acea majoritate în Consiliul Local Calafat care să-i susțină proiectele pentru calafeteni. A acceptat cu încredere.

Lucian Ciobanu este candidatul PMP pentru un nou mandat în fruntea municipiului Calafat. Are tot sprijinul meu și al conducerii centrale a PMP. Să fie într-un ceas bun!”, afirmă Ion Cupă.

ADVERTISING

Confesiunea lui Ciobanu: Am fost nevoit să-i mint pe consilieri

Vineri, Lucian Ciobanu a postat o înregistrare pe Facebook, în care mărturisea că i-a mințit pe consilieri, ”pe fiecare dintre ei”, că se va retrage din lupta pentru Primăria Calafat.

El a spus că a recurs la această minciună, pentru a-i determina pe consilieri să îi aprobe un proiect de modernizare a unui bulevard.

”Sunt fericit, pentru că acum pe ultima sută de metri am reușit să determin consilierii locali să îmi aprobe încă un proiect. Este vorba despre modernizarea bulevardului Horia, Cloșca și Crișan. Ca să realizez acest lucru, am fost nevoit să-i mint pe consilieri că mă voi retrage din lupta pentru primăria municipiului Calafat.

I-am mințit pe fiecare dintre ei, pe membrii PNL și pe membrii PSD că-i voi susține, pentru ca să pot trece de comisiile care erau coordonate de Partidul Național Liberal și materialele să fie introduse pe ordinea de zi. (...) Încă o dată îmi cer scuze că v-am mințit și am jucat teatru, dar numai așa puteați afla adevărul cu ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. Un primar poate să facă numai ceea ce vrea Consiliul Local”, a recunoscut primarul Lucian Ciobanu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇