Tomac spune că Băsescu are șanse la Primaria Capitalei: A creat tramvaiul 41 și Podul Basarab. Stă foarte bine în sondaje

Tomac spune că Băsescu are șanse la Primaria Capitalei: A creat tramvaiul 41 și Podul Basarab. Stă foarte bine în sondaje

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că Traian Băsescu ar putea obține al treilea mandat de primar al Capitalei.

Tomac a declarat, la RFI România, că dacă nu se ajunge la o concluzie în urma negocierilor dintre forțele de dreapta, există și această variantă.

”În caz contrar, eu vă pot spune cât se poate de direct că da, luăm în calcul și o asemenea candidatură (a lui Traian Băsescu - n.red.), pentru că domnul președinte a fost cel care a creat tramvaiul 41, a fost cel care a creat Podul Basarab, a modernizat din punct de vedere al infrastructurii tot orașul și are experiența necesară și autoritatea necesară pentru a veni în fața bucureștenilor și a le explica viziunea domniei sale legată de oraș și capacitatea de a mobiliza un număr suficient de cetățeni, pentru a primi cel de-al treilea mandat”, a declarat Eugen Tomac.

ADVERTISING

El a mai spus că, dacă se ajunge la această decizie, Băsescu ”va intra doar cu gândul de a o câștiga și are capacitatea de a explica și de a mobiliza suficienți cetățeni care să-i acorde încrederea”.

”Stă foarte bine în sondaje”

În plus, Tomac susține că fostul președinte al României stă ”foarte bine în sondaje”.

”Din ultimele sondaje pe care le-am studiat, stă foarte bine, în condițiile în care nu și-a exprimat niciodată intenția de a intra în această competiție. Foarte multe procente, nu aș intra în detalii, dar vă asigur că președintele Băsescu are un capital politic consistent pe chestiuni ce țin de administrația publică locală”, a adăugat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că, zilele trecute, Traian Băsescu a evitat să răspundă clar când a fost întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei. El a precizat că această decizie depinde de ”aliații liberali” și de ”opozanții USR”. Totuși, a ținut să precizeze că nu-i e teamă de posibilii contracandidați – Gabriela Firea și Nicușor Dan.

Detalii aici - Băsescu vrea iar la Primăria Capitalei? ”Nu confirm, nu infirm. Dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție!”

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇