Robert Turcescu vrea la șefia CJ Dâmbovița. Îl va înfrunta pe Țuțuianu

Robert Turcescu vrea la șefia CJ Dâmbovița. Îl va înfrunta pe Țuțuianu

Deputatul PMP Robert Turcescu şi-a depus, luni, candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, promiţând racordarea la gaze a comunelor şi satelor, construirea unui spital modern şi un sistem de învăţământ performant.

„Locuitorii trebuie să înţeleagă că, odată cu venirea PMP în administraţiile locale şi mai ales în Consiliul judeţean Dâmboviţa, această problemă legată de racordarea la gaze naturale pentru gospodării este una prioritară pentru Partidul Mişcarea Populară şi reprezentanţii acestui partid (…).

Primul lucru pe care îl spun, văzând ani de zile acest judeţ, este că locuitorii din judeţul Dâmboviţa, mai ales cei din comunele şi satele judeţului (…), vor să fie racordaţi la gaze.

ADVERTISING

La fel de importantă este şi racordarea la apă şi la canalizare. Dar, pentru că preţul lemnelor de foc în momentul de faţă este prohibit, e prea mare, vor să fie racordaţi la gaze", a precizat Turcescu, la depunerea dosarului de candidatură la BEJ.

Turcescu promite spital

El a adăugat că este interesat şi de construirea unui spital judeţean modern, de modernizarea reţelei de drumuri, dar şi de dezvoltarea unui învăţământ performant.

"Ne interesează foarte mult să vorbim cu tărie despre un spital judeţean modern, să vorbim, de asemenea, despre o reţea de drumuri - multe dintre ele fiind în situaţia de a trebui să fie modernizate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, foarte important, mai ales în contextul actualei pandemii, este învăţământul. Trebuie să găsim variante fezabile şi să înţelegem să dezvoltăm un învăţământ performant în următorii ani, o combinaţie între ceea ce înseamnă învăţământul la distanţă online şi ceea ce înseamnă învăţământul faţă în faţă la clase", a încheiat Turcescu.

Băsescu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, din nou, după 20 de ani. Speră să ia 30% din voturi (Foto)

Pe de altă parte, Turcescu a apreciat intrarea lui Traian Băsescu în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, din partea PMP.

"Intrarea lui Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei, experienţa în plan administrativ pe care a dobândit-o, atât din postura de ministru, mai apoi de primar al Capitalei, de preşedinte al ţării nu mai vorbim, dar şi de europarlamentar şi senator al României, toate aceste lucruri adaugă", a afirmat Turcescu.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/robertnicolae.turcescu/posts/3159255900836863

Omul lui Ponta și-a depus candidatura la Capitală cu săgeți îndreptate spre Gabriela Firea și Nicușor Dan

Și Țuțuianu vrea înapoi la CJ

Tot luni dimineața și-a depus candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa și Adrian Țuțuianu, actual senator Pro România, care a mai deținut șefia CJ în perioada 2012-2016 din partea PSD.

”Am intrat în această competiție ca să câștig. Și voi câștiga. Pe 27 septembrie, județul Dâmbovița își va recăpăta puterea administrativă de acum 4 ani.

Ce se întâmplă astăzi este dramatic din perspectiva dezvoltării și nu ne permitem încă un mandat ratat. (...)

De ce mă întorc la Consiliul Județean? Pentru că amatorismul și experimentele trebuie să înceteze. Pentru că blatul marilor partide trebuie oprit. Pentru că dâmbovițenii merită un președinte care are idee despre ce înseamnă administrația publică.

Mă întorc ca să salvez proiectul de apă și canal. Sunt 230 de milioane de euro, cu risc major de neimplementare.

Mă întorc ca să salvez proiectul drumului județean de la Moreni – Târgoviște până la Niculești. Sunt 50 de milioane de euro, cu risc de neimplementare.

Mă întorc ca să pregătim și să implementăm, apoi, pe bani europeni proiectele de centuri ocolitoare în zonele urbane: inelul 2 de centură la Târgoviște, centura Moreni, centura Găești, centura Pucioasa – Fieni, centura Titu.

Mă întorc ca să construim la Târgoviște un parc industrial.

Mă întorc ca să salvez proiectul Stațiunii Padina – Peștera, stațiune în care, în acești ani, administrația județeană condusă de PSD, nu a reușit să miște nimic.

Mă întorc ca să aduc investitori de calibru în județ., așa cum am adus ARCTIC-ul sau investitorii de la Mall.

Mă întorc ca să salvez Spitalul Moroeni și proiectele pe bani europeni de la UPU și Ambulatoriu. Mă întorc ca să construim 2-3 centre de îngrijiri paliative pentru oamenii din județ și un spital pentru copiii cu probleme de la Gura Ocniței”, sunt promisiunile lui Țuțuianu, citate de Politica Broaștei.

https://www.facebook.com/PaginaAdrianTutuianu/posts/3162561053826265

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇