Bădălău anunță că toată organizația PNL Giurgiu trece la PSD, iar liderul va candida la primărie

Bădălău anunță că toată organizația PNL Giurgiu trece la PSD, iar liderul va candida la primărie

Niculae Bădălău a anunțat sâmbătă că președintele PNL Giurgiu, Marian Măroiu (foto), a trecut la PSD și va candida la primărie, susținând totodată că noul său coleg va fi urmat și de ceilalți liberali. Însă, PNL Giurgiu transmite, într-un comunicat de presă, că nu e chiar așa.

”Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu”, a scris sâmbătă pe Facebook Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu.

ADVERTISING

”Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ”, a adăugat Bădălău.

https://www.facebook.com/niculae.badalau/posts/1277397089271517

PNL Giurgiu: Un singur candidat are șanse și el NU se numește Marian Măroiu

La scurt timp, PNL Giurgiu a reacționat. Printr-un comunicat de presă preluat de Jurnal Giurgiuvean, organizația anunță că trecerea lui Marian Miroiu la PSD este un eveniment ”regretabil”, dar ”majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL, urmând ca evaluarea organizației municipale să fie realizată în perioada imediat următoare.”

ADVERTISING

”În ultimul sondaj comandat de organizația PNL Giurgiu, au fost verificați trei potențiali candidați pentru Primăria Giurgiu. Dupa finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primaria Giurgiu și acesta NU se numește Marian Măroiu.(...)

Preocuparea noastră pentru desemnarea celui mai bun candidat la Primaria municipiului își urmează parcursul stabilit și anunțul final va fi făcut la sfârșitul săptămânii viitoare”, se mai arată în comunicatul PNL Giurgiu.

ADVERTISING

Din 2012, primar la Giurgiu este Nicolae Barbu (PSD). Nemulțumit de deciziile luate de Niculae Bădălău, actualul primar a anunțat deja că va candida la alegerile din acest an din partea Pro România, partid condus de Victor Ponta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇