Senatorul și medicul Adrian Wiener este candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Arad

Senatorul și medicul Adrian Wiener este candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Arad

Senatorul USR Adrian Wiener, medic de profesie, este candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Arad.

Anunțul a fost făcut marți, într-o conferință de presă.

Wiener a afirmat că prioritățile administrației sunt decuplate de interesul public, iar lucrurile trebuie să se schimbe.

”Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Municipiului Arad. Este o responsabilitate uriașă, pentru că propunem arădenilor un proiect ambițios: schimbarea fundamentală a felului în care este administrat orașul.

Aradul se află în feudalismul târziu al unei administrații care l-a amanetat intereselor unei oligarhii.

ADVERTISING

Aradul se dezagregă din punct de vedere social. Prioritățile administrației sunt decuplate de interesul public. Încrederea cetățeanului în exercițiul funcției publice este foarte redus. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. Facem Aradul Bine. Stradă cu stradă, școală cu școală, spital cu spital”, a declarat senatorul USR.

Conform unui comunicat al USR PLUS, după ce a început pandemia de COVID-19 în România, senatorul a acceptat preluarea conducerii spitalului care tratează pacienți infectați cu COVID-19 din Grădiște și a contribuit la stingerea unuia dintre cele mai mari focare din țară.

ADVERTISING

”Astăzi a decis să facă și mai mult pentru arădeni - să administreze întregul oraș din funcția de primar. (...)

Avem convingerea că Adrian își va folosi toată experiența parlamentară și managerială pentru a construi o administrație eficientă în Arad”, se arată în comunicat.

https://www.facebook.com/alianta2020usrplus/posts/999019173872644?__xts__[0]=68.ARCmirhwnn1nbLjy8C3S-he265pjUZABAXWGeD2VcvYK2qu-cH-pVhMxY81pua5w9zwUaRLafDxn80_dm0QIxGxIgTZxSdffrtqfKGXJ1Fj7AC8umLBt3w-TkBNC8lFyLOj5KciKeFtDbPBNDEqfTZAEXPDRmmcixMhUxsmGUQo5ZOwcFOw9NjUK_eSq6Uos3nnLazqZ-nUBbEeETsoX7whrrjTooQCGVs-wwKSD8jFZ4UZdEOlYMC0hiVFq-NpvN5e1bqbL-EvaZw31QaPSszDbuCDhDweZlzIzrC7tXNbJM6dPQxe4XAcrJsuX_8Q13WtG1xlxSZp2u8DtNFCuiRM&__tn__=-R
ADVERTISING

Citește și:

Cum au mers negocierile PNL-USR. Barna exclude susținerea lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 şi a lui Dan Croitoru la 5. Sâmbătă e ziua decisivă

Orban: Ne-am dori o formulă comună de sprijin al candidaţilor şi la primăriile de sector. Dar intensitatea atacurilor USR este la fel de mare ca din partea PSD

Alianţa USR PLUS şi-a prezentat candidaţii pentru primăriile de sector. Negocierile cu PNL continuă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇