Prefectul de Bacău și-a dat demisia, pentru a candida la Primăria orașului

Liviu Miroșeanu, prefectul Bacăului, și-a dat demisia, miercuri, pentru a candida la Primăria Bacău.

El va candida din partea PNL.

”Am decis să-mi depun demisia din funcția de prefect și să mă alătur echipei PNL Bacău. (…) Referitor la activitatea mea viitoare, intru în campanie electorală cu gândul că este nevoie de pași concreți pentru oameni, nu de promisiuni; că politica se poate face cu echilibru, maturitate și înțelepciune și nu cu scandal, pe falsul model că va fi auzit cel care strigă mai tare”, a spus Miroșeanu, citat de Mediafax.

ADVERTISING

Demisia nu este nicio surpriză, însă, căci Miroșeanu a anunțat încă de acum câteva zile că va renunța la funcție. Candidatura lui Miroșeanu a fost validată, sâmbătă, în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, desfăşurat la Bucureşti.

"Mă bucură această decizie şi îmi voi da demisia din funcţia de prefect, pe care o deţin acum. Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni. Cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ultimele luni, în care am gestionat criza sanitară COVID-19, am înţeles şi mai bine că oamenii aşteaptă altceva de la administraţie şi de la politic, că băcăuanii au nevoie de cineva care chiar să îi asculte, să îi reprezinte şi care să rezolve problemele comunităţii, nu doar să promită. Cu siguranţă voi aduce calm, echilibru si eficienţă în administraţie, pentru că aceasta este calea, nu a celor care ţipă mai mult, se înghesuie în fotografii şi sunt falşi campioni pe Facebook", a declarat Liviu Miroşeanu, la acel moment, citat de Agerpres.

ADVERTISING

Vezi și:

PNL îl pune candidat la Pitești pe Sorin Apostoliceanu, până de curând lider local PSD, care e și viceprimar din 2016: ”A venit vremea Piteştiului să performeze!”

PNL a mai racolat un primar PSD să-i fie candidat. E chiar fin al Gabrielei Firea


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇