PNL a mai racolat un primar PSD să-i fie candidat. E chiar fin al Gabrielei Firea

PNL a mai racolat un primar PSD să-i fie candidat. E chiar fin al Gabrielei Firea

După Iași și Pitești, PNL a ales și pentru orașul Pantelimon un proaspăt fost pesedist pentru a-i fi candidat.

Marian Ivan, care este chiar și fin de cununie al cuplului Gabriela Firea-Florentin Pandele, a anunțat vineri că și pentru el a venit timpul schimbării și candidează pentru un nou mandat din partea liberalilor.

”Dragi concetăţeni, aşa cum mă cunoaşteţi ca primar, știți că singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele este dezvoltarea oraşului nostru, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce cred că este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor orașului nostru.

ADVERTISING

Viaţa uneori înseamnă schimbare pentru a putea merge înainte, pentru a putea progresa. Acum este timpul schimbării pentru că există o opţiune mult mai bună pentru Pantelimon. (...)

Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat”, și-a anunțat pe Facebook Marian Ivan decizia.

marian-ivan-primar-pantelimon-patriarhul-daniel
Foto: Arhivă Facebook/Marian Ivan

Dacă PNL Argeș spunea în cazul lui Sorin Apostoliceanu, până de curând lider local PSD, că a contat ”omul”, nu politicianul, Ivan cere să fie judecat pentru trecerea la PNL ca primar, și nu ca om.

ADVERTISING

”Probabil, unii dintre dumneavoastră veţi judeca această decizie, însă am rugămintea să încercaţi să nu judecaţi deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan. Privind din aceasta perspectivă, am convingerea că veţi înţelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie să schimbi drumul pe care mergi.

În încheiere, vă cer tuturor celor care aveţi încredere în mine să îmi fiţi alături în noul meu proiect politic, să daţi încrederea voastră noii mele echipe PNL şi să mergem mai departe cu forțe proaspete, pentru ceea ce ne dorim cu toţii: să facem din Pantelimon, casa pe care ne-o dorim cu toții. Dumnezeu să ne ajute!”, încheie edilul Pantelimonului postarea.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/ivanmarian.primar/posts/1914538638682746

Întortocheatul traseu politic al finului Gabrielei Firea

Marian Ivan nu este pentru prima oara liberal.

El a câștigat prima oara Primăria Pantelimon în 2008, din partea PDL. În 2012 s-a mutat la PNL, iar 2016 l-a găsit candidat la aceeași primărie pe listele PSD.

La sfârșitul lui septembrie 2015, el s-a căsătorit, nași de cununie fiindu-i Gabriela Firea și Florentin Pandele.

Marian Ivan și soția sa au fost perechea cu numărul 15 de fini pentru Firea și Pandele, după cum declara atunci actualul edil al Bucureștiului, potrivit Libertatea.ro.

marian-ivan-fin-gabriela-firea-candidat-pnl-pantel
Foto: Arhivă Facebook/Gabriela Firea

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇