Firea spune că i se propune șefia PSD și postul de premier, dar ea vrea tot la primărie

Firea spune că i se propune șefia PSD și postul de premier, dar ea vrea tot la primărie

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că nu va renunţa la candidatura pentru un nou mandat, ”pot să vină şi zece candidaţi”. Firea a menţionat că i s-a sugerat să candideze la alegerile parlamentare, pentru Senat.

”Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Generală. Nu-mi mai trimiteţi apropouri, nu-mi mai trimiteţi emisari. (…) sugerându-mi-se să candidez pe lista de la Senat – aşa mi se spune – nu mai candida la alegerile locale, candidezi la Senat, te ajutăm să ai şi o funcţie la Senat, preiei partidul  – devii premier. Nu mă interesează decât să fiu serioasă faţă de oameni”, a declarat, miercuri seară, la Realitatea Plus, Gabriela Firea. 

ADVERTISING

Aceasta a afirmat că nu renunţă ”pot să vină şi zece candidaţi”.

”Cetăţenii vor vota un om, nu comploturi politice, nu vor vota maşinaţiuni politice sau financiare sau oameni care se vede de la o poştă că au interes financiar să ajungă la Primărie”, a mai declarat Firea.

Cu doar o seară în urmă Firea spunea că renunţă la candidatura pentru Primăria Capitalei, dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea.

Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇