Un candidat la Primăria Mangalia e cercetat penal, după ce a împărțit pachete cu numele lui

Un candidat la Primăria Mangalia e cercetat penal, după ce a împărțit pachete cu numele lui

IPJ Constanţa a anunţat luni seară declanşarea unei anchete penale, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local de televiziune a apărut o ştire în care candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Mohammad Murad, a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor.

ADVERTISING

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat de presă transmis luni seară de IPJ Constanţa.

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul "Alături de oameni" şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei, ca independent.

Anterior, el îşi declarase dorinţa de a candida pentru Primăria Constanţa.

Iată și imaginile:

Focus Press: Scandal la Mangalia
ADVERTISING

Citește și alte știri din Politică:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇