Antena 3 anunţă că Sectorul 1 ar fi fost câştigat, de fapt, de Tudorache, iar Ciolacu cere demisia actualului primar. Clotilde Armand acuză știri false: Hoțul strigă hoții și se jură că nu fură!

Antena 3 anunţă că Sectorul 1 ar fi fost câştigat, de fapt, de Tudorache, iar Ciolacu cere demisia actualului primar. Clotilde Armand acuză știri false: Hoțul strigă hoții și se jură că nu fură!

Renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1 s-ar fi încheiat.

Antena3 susține că Daniel Tudorache, fostul edil, ar fi câștigat alegerile din septembrie 2020, însă informația este publicată pe surse. Oficial, ar urma să aflăm abia joi rezultatele. Parchetul General va da un comunicat în acest sens.

De altfel, informaţia cum că Tudorache ar fi fost furat la urne a fost lansată în spațiul public și de Marcel Ciolacu, liderul PSD, în urmă cu câteva zile.

Ciolacu abia așteaptă demisia lui Clotilde Armand

Acum, el spune că, dacă se confirmă, Clotilde Armand ar trebui să își dea demisia din funcţia de edil.

ADVERTISING

”Haideţi să aşteptăm comunicatul oficial, cum este corect, şi să vedem adevărul. Eu cred că doamna primar de la Sectorul 1, în cazul în care se dovedeşte că a pierdut alegerile, îşi va da demisia", a declarat Marcel Ciolacu la DCNews

Ce spune actualul primar

Pe de altă parte, Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, acuză un fake news și subliniază că nu pleacă nicăieri, în condițiile în care rezultatul scrutinului din septembrie a fost validat de 4 instanțe.

”E oficial...dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură.

ADVERTISING

Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1.

Ghinion. Nu plec nicăieri, iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea”, a scris ea pe contul său de Facebook.

În plus, edilul a publicat și sumele pe care Primăria Sectorului le-a atribuit pentru publicitate la diverse televiziuni, când era Daniel Tudorache primar.

”PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:

ADVERTISING
  • B1 TV: 100.050 de euro;
  • Antena 3: 70.000 de euro;
  • România TV: 69.000 de euro;
  • Luju.ro: 50.000 de euro;
  • Luis Lazarus Live: 30.000 de euro”, se mai arată în postare.

E oficial...dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se...

Publicată de Clotilde Armand pe Miercuri, 12 mai 2021

Context

Dan Tudorache, care a obținut un loc de deputat în Parlamentul României, a declanșat operațiunea de renumărare a voturilor, o premieră în peisajul electoral de la noi.

Renumărarea voturilor depozitate în saci a fost dispusă de procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Conform datelor de la BEC, la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 din septembrie 2020 s-au prezentat la urne 91.112 alegători dintre cei 213.487 înregistrați  oficial, iar primii doi clasați, dintre cei 20 de candidați, au fost:

  • Clotilde Armand - 36.455 voturi (40,94 %)
  • Dan Tudorache - 35.451 voturi (39,81 %).

Rezultatele alegerilor locale au fost parafate oficial de BEC și, conform legii, totul s-a încheiat.

Să ne reamintim câteva dintre cele mai importante aspecte legate de scandalul voturilor date pentru Primăria Sectorului 1:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇