Explicațiile lui Tudorache pentru omul PSD prins când căra procese verbale

Explicațiile lui Tudorache pentru omul PSD prins când căra procese verbale

Dan Tudorache, cel care își dispută funcția de primar al Sectorului 1 cu Clotilde Armand, a oferit, marți, o explicație referitoare la scandalul momentului.

Cu privire la candidatul PSD la Consiliul Local Sector 1 filmat în timp ce căra mai multe procese verbale, Tudorache susţine că este normal ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISING

„Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.

E un reprezentat al partidului care strânge procese verbale de la reprezentanții noștri din secție. Atâta tot. S-a dus un procuror la președintele secției și l-a întrebat ce e ilegal și a zis că nimic. E o țară liberă, pot face câte plângeri vor (referitor la USR care a sesizat Parchetul - n.red.)”, a spus Dan Tudorache.

ADVERTISING

Întrebat dacă susține în continuare că este câștigător, Dan Tudorache a spus că BEC va decide, dar că potrivit numărătoarei paralele el are 200 de voturi în plus.

Edilul le-a transmis celor de la USR ca, "dacă tot își doresc transparență, să fie de acord cu acea solicitare și să fie renumărare voturile"

ADVERTISING

Amintim că luni Clotilde Armand a chemat poliția acuzând o tentativă de fraudă electorală la Sectorul 1.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇