Cum au dispărut până la AEP voturi pentru USRPLUS: dovezile lui Năsui

Cum au dispărut până la AEP voturi pentru USRPLUS: dovezile lui Năsui

Lupta stânsă de la Sectorul 1, unde, deși Clotilde Armand avea un avans considerabil în estimările de la ieșirea de la urne, numărătoarea voturilor arată un scor foarte strâns, a scos la iveală o serie de alte nereguli. Una dintre ele este dată în vileag de Claudiu Năsui.

Liderul USR București publică, pe contul de Facebook, două fotografii care arată că voturile care erau atribuite Alianței în secția de vot au dispărut din tabelul de pe site-ul AEP.

”Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164.

ADVERTISING

Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi”, denunță Năsui.

https://www.facebook.com/ClaudiuNasuiUSR/posts/3269723343117131

Luni seară, Clotilde Armand, candidata USR PLUS la Sectorul 1, a chemat poliția la Biroul Electoral, acuzând o tentativă de fraudă electorală.

Situația e sensibilă la Sectorul 1, unde Daniel Tudorache își revendică victoria, în vreme ce candidata USR PLUS spune că avantajul e la ea și constă în peste 1.000 de voturi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi și

Harta interactivă a primarilor. Cine va conduce marile orașe din țară, după alegerile de duminică

Dan Tudorache susține că a câștigat Sectorul 1, deși rezultatul exit poll a fost categoric în favoarea lui Clotilde Armand. Reacția USR


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇