Clotilde Armand acuză o tentativă de fraudă la BEC Sector 1. Daniel Tudorache: Niște prostii

Clotilde Armand acuză o tentativă de fraudă la BEC Sector 1.  Daniel Tudorache: Niște prostii

Clotilde Armand este cea care a chemat poliția la Biroul Electoral, acuzând o tentativă de fraudă electorală. Situația e sensibilă la Sectorul 1, unde Daniel Tudorache își revendică victoria, în vreme ce candidata USR PLUS spune că avantajul e la ea și constă în peste 1.000 de voturi.

Vezi și Harta interactivă a primarilor. Cine va conduce marile orașe din țară, după alegerile de duminică

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda.

ADVERTISING

Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/3333979840011381

Ea acuză, totodată, că Dan Turorache a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/3333946810014684
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Persoanele implicate în presupusa tentativă de fraudă electorală acuzată de Clotilde Armand au fost duse la Secția 4 de Poliție „pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, anunță Poliția

„În jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat , candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

ADVERTISING

Persoanele in cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, precizează Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a respins acuzaţiile.

”Erau procese verbale care urmau să meargă în secţiile de votare. Erau copii care urmau să fie completate de reprezentanţi din secţiile de votare. Asta era tot”, a declarat el pentru News.ro.

Despre înregistrări şi cele susţinute de Clotilde Armand, el a spus că sunt ”nişte prostii”.

Daniel Tudorache a afirmat că nu a discutat cu poliţia:

”Nu, de ce? Erau copii. Aşa se dau. Înainte de a merge în secţiile de votare se dau acele copii. Punct”.

La Sectorul 1, după numărarea a 90,92% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,28%, Daniel Tudorache (PSD) – 39,52%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,71%.

Dan Tudorache susține că a câștigat Sectorul 1, deși rezultatul exit poll a fost categoric în favoarea lui Clotilde Armand. Reacția USR


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇