Acuze de fraudă masivă și la Sectorul 5, unde a câștigat Piedone

Acuze de fraudă masivă și la Sectorul 5, unde a câștigat Piedone

Acuzațiile de fraudă se extind în București, unde, după ce Clotilde Armand a chemat Poliția la BEC Sector 1, și Cristian Băcanu, candidatul PNL – USR PLUS la funcţia de primar al Sectorului 5, anunţă că va solicita renumărarea voturilor.

Cum au dispărut până la AEP voturi pentru USRPLUS: dovezile lui Năsui

"Avem dovada că într-o secţie de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formaţiuni (81 de voturi către Partida Romilor).

În aceeaşi secţie, un vot pentru mine a fost înlăturat. În total, în această secţie, vorbim despre o fraudă uriaşă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Naţional Liberal (90 voturi la CL şi un vot la primar - aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secţie).

ADVERTISING

Dacă pe o singură secţie de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenţei unei fraude masive în Sectorul 5.

https://www.facebook.com/CristiBacanuPF/posts/764058507706787

"Vom solicita renumărarea voturilor", conchide candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS.

Dan Tudorache susține că a câștigat Sectorul 1, deși rezultatul exit poll a fost categoric în favoarea lui Clotilde Armand. Reacția USR

Cristian Popescu Piedone (PPU) este câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

ADVERTISING

După numărarea a 89.103 voturi, reprezentând 94% din total, în condiţiile unei prezenţe la vot de 94.799 votanţi, reprezentând 38.35%, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone are cel mai bun scor în cursa pentru Primăria Sectorului 5, respectiv 27,25%.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇