Clotilde Armand dă noi explicații despre imaginile difuzate de Antena 3: Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic, ci președintele BES 1, care e procuror

Clotilde Armand dă noi explicații despre imaginile difuzate de Antena 3: Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic, ci președintele BES 1, care e procuror

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1 din Capitală, oferă, joi dimineață, noi explicații privind imaginile difuzate de Antena 3 cu oameni care umblă la sacii cu voturi.

Ea explică cum, în clipul video difuzat de televiziune, apare și președintele Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES1), care este procurorul Sprîncu Nicolae.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1:

- în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae;

- Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral;

- Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați - observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude prin manipularea sacilor;

- BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puțin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire;”, explică Armand pe contul său de Facebook.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/3342282265847805

”Procurorul este vizat de acest măcel mediatic”

Totodată, Clotilde Armand scrie că cel care umblă la sacul cu voturi face parte din personalul tehnic al BES1, fiind rugat să facă acest lucru chiar de procuror.

în plus, ea susține că de acest ”măcel mediatic” este vizat chiar procurorul președinte al BES1, care astăzi ar urma să ia o decizie privind sesizarea PSD, care cere anularea scrutinului.

”- cel care caută și după ce îl găsește mânuiește acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror să caute sacii unei secții de vot un anume Dan, șoferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1, pe timpul desfășurării activității BES1, având calitatea de personal tehnic al BES1;

- toată această manipulare ordinară orchestrată de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, președintele BES 1, care astăzi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta dacă ați urmărit declarația lui Marcel Ciolacu, în care spune că procurorul este și el implicat). Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic, procurorul, președinte BES 1 este cel vizat”, se mai arată în postarea din mediul online.

Detalii despre acest nou scandal puteți citi aici - Antena 3 a difuzat imagini cu persoane care umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1. Firea și Ciolacu acuză fraudă, Clotilde Armand un fake news. Poliția face verificări (Video)

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!