Ierbar cu plante carnivore

Ierbar cu plante carnivore

• Biata Diana Şoşoacă, a avut nevoie de scandalul cu jurnalista italiană ca să afle că Rai Uno nu este Facebook. Pe Facebook poţi spune tâmpenii, poţi urla,  poţi promova fake news şi abia după luni bune şi analize peste analize poate surveni o închidere a contului.

Pe de altă parte, un interviu înseamnă dialog. Doamna senatoare de mahala ştie doar monologul. Monologul gâdilă orgoliul şi poate fi cu greu contrazis, că nu există preopinenţi. D-aia s-a enervat domnul Silvestru şi-a muşcat mâna reporteriţei, că aia tot punea întrebări şi nu-i lăsa consoarta să găvărească la fel ca pe Facebook.

Ca atare, cum spunea cineva, cred că un control psihiatric în Parlament se impune, iar doamnei senatoare de bâlci ar trebui să i se dea o ie cu mâneci lungi şi gratis o cameră capitonata. La o adică ar putea să i se permită accesul la un circuit de televiziune închis, prin care să monologheze în faţa altor rezidenţi ai stabilimentului.

ADVERTISING

• M-am tot uitat la filmuleţele lui Cristi Danileţ căutând argumente în favoarea deciziei CSM. Justiţia noastră este aidoma unui gard viu, care s-a sălbăticit şi trebuie coafat, asta a vrut să spună judecătorul clujean în micul filmuleţ. Dar în al doilea apa din piscină era clară şi curată. Dacă apa era murdară, puteam zice ca justiţia noastră este la fel şi merită o bătaie ca la o luptă de karate. Deşi judecătorul clujean lovea cu pumnii aerul, ca în filmele proaste cu Bruce Lee.

Atunci de ce l-au exclus, doar pentru că tăia gardul viu cu drujba? Poate fi o interpretare pentru că sunt convins că de la vizionare, cu gândul la viitor, unii judecători CSM au coşmaruri cu drujba men.

• Prim-ministrul Ciucă este un tip retrograd şi nu adoptă parametrii PSD, deşi e în coaliţie. Păi dacă fratele Stănescu a trecut ca gâsca prin apele comisiei şi plenului Parlamentului, de ce prim-ministrul s-a trezit să-i ceară lui Florin Roman să clarifice rapid situaţia sa plagiatoare? Păi de când copierea este mai penibilă ca nepriceperea, aud? Eu ştiam din proverbe că hoţia e soră bună cu prostia…

• Are şi domnul Putin bucata lui de dreptate. NATO s-a întins spre Est şi între nucleul occidental şi Rusia există un cordon sanitar de la Marea Baltică la Marea Neagră. Dar şi NATO are bucata lui de dreptate: dacă sanitarul cordon al NATO este pe teritoriul său, de ce nu-şi face şi ţarul Putin propriul cordon în Rusia lui, în contrapartidă?

Pe de altă parte, Rusia are dreptul să-şi mute trupele pe propriul teritoriu după propria voinţă. Atunci de ce nu le mută la Vladivostok? Pentru că e prea departe sau pentru că Ucraina n-are niciun teritoriu prin Pacific?

Zisa domnului Ciolacu în problema numirii fratelui Stănescu la ANRE, cum că omul nu a prins loc la senatori şi că merită o sinecură, vrea să ne prezinte un domn Ciolacu european, dar cu mâinile legate de eşalonul doi de partid, ăla cu restauraţia. Cu alte cuvinte, Paul Stănescu este resturatorul feroce al politicii de tip Dragnea, iar domnul Ciolacu - băiatul fin şi şugubăţ care nu se poate opune. Chiar dacă iese şifonat din problemă şi cu ruj roşu pe guriţă, domnul Ciolacu tot european rămâne.

• În problema sancţionării judecătorilor din Constanţa - nesimţiţii ăia de au dat verdicte nasoale în cazurile penale ale grupării Mazăre - Bogdan Mateescu şi Lucian Netejoru sunt principalii vinovaţi, deşi artizanatul aparţine cu siguranţă doamnei Lia. Bine, bă, băieţi, aşa aţi ajuns, să vă mânjească pe obraz cu antieuropenism şi voi să stați? Domnule, ce face din oameni plagiatul şi notele mici la concursurile de numire pe post, te ia cu fiori, nu alta.

Eu cred că partea pesedistă din CSM e enervată mai dihai ca Diana Şoşoacă, pentru că i se desfiinţează jucăria preferată SIIJ şi a luat hotărârea să intre ea însăşi la răzbel, dacă floarea florilor din Constanţa a dat dovadă de impotenţă profesională. Uite, Floareo, asta trebuia să faci, să le tragi smetii foştilor tăi colegi, care au muşcat din pesedeul tăticului tău.

Enervarea asta nu-i a bună. Dacă în privinţa lotului Constanţa lucrurile mai stau cum stau, cazul Danileţ a ajuns pe peluza americană şi va ajunge şi în ograda UE. Taman acum când Rusia ameninţă Ucraina cu invazia. Şi atunci, cum dracu' vine chestia vânturată de Kremlin cu rusofobia nu înţeleg, când aici avem clar de-a face cu un caz de amor moscovit, ca în cazul domnului Valer Dorneanu.

Ei, acum devine clar de ce domnul Ciucă nu garantează intrarea României în Shenghen anul viitor, mama ei de pandemie?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇