CEO-ul Volkswagen și-a făcut cont pe Twitter și imediat l-a trollat pe Elon Musk

CEO-ul Volkswagen și-a făcut cont pe Twitter și imediat l-a trollat pe Elon Musk

CEO-ul Volkswagen, Herbert Diess, și-a făcut cont pe Twitter și deja face ravagii cu primul său mesaj postat pe această platformă. El l-a trollat pe nimeni altul decât Elon Musk, șeful Tesla.

„Bună @Twitter! Sunt aici pentru a avea un impact cu @ VWGroup, în special în problemele politice. Și, desigur, pentru a obține o parte din cotele dvs. de piață, @elonmusk. La urma urmei, ID.3 și e-Tron au câștigat primele piețe din Europa. Aștept cu nerăbdare să avem discuții productive”, a transmis Diess în primul său tweet.

Statusul a strâns câteva mii de aprecieri și sute de redistribuiri. Musk încă nu i-a răspuns șefului Volkswagen, potrivit CNN.

ADVERTISING

Grupul Volkswagen (VLKAF), care include VW și Audi printre alte mărci, s-a axat foarte mult asupra vehiculelor electrice, reușind să vândă mai multe decât orice alt producător tradițional de automobile.

Audi va produce maşini electrice premium în China împreună cu o companie locală

Anul trecut, Volkswagen a vândut 231.600 de vehicule electrice. Comparativ, Tesla a vândut în jur de 500.000.

Compania lui Elon Musk construiește o fabrică în Germania pentru a-și crește vânzările în Europa, dar VW a ajuns să fie lider cu mașinile electrice pe multe piețe europene.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole AUTO de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇