CEO-ul Volkswagen și-a făcut cont pe Twitter și imediat l-a trollat pe Elon Musk

CEO-ul Volkswagen și-a făcut cont pe Twitter și imediat l-a trollat pe Elon Musk

CEO-ul Volkswagen, Herbert Diess, și-a făcut cont pe Twitter și deja face ravagii cu primul său mesaj postat pe această platformă. El l-a trollat pe nimeni altul decât Elon Musk, șeful Tesla.

"Bună @Twitter! Sunt aici pentru a avea un impact cu @ VWGroup, în special în problemele politice. Și, desigur, pentru a obține o parte din cotele dvs. de piață, @elonmusk. La urma urmei, ID.3 și e-Tron au câștigat primele piețe din Europa. Aștept cu nerăbdare să avem discuții productive”, a transmis Diess în primul său tweet.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Statusul a strâns câteva mii de aprecieri și sute de redistribuiri. Musk încă nu i-a răspuns șefului Volkswagen, potrivit CNN.

Grupul Volkswagen (VLKAF), care include VW și Audi printre alte mărci, s-a axat foarte mult asupra vehiculelor electrice, reușind să vândă mai multe decât orice alt producător tradițional de automobile.

Audi va produce maşini electrice premium în China împreună cu o companie locală

Anul trecut, Volkswagen a vândut 231.600 de vehicule electrice. Comparativ, Tesla a vândut în jur de 500.000.

Compania lui Elon Musk construiește o fabrică în Germania pentru a-și crește vânzările în Europa, dar VW a ajuns să fie lider cu mașinile electrice pe multe piețe europene.

Citește și alte articole AUTO de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!