Concluziile trase de nemți după un test cu noua Dacia Sandero Stepway

Concluziile trase de nemți după un test cu noua Dacia Sandero Stepway

Jurnaliștii germani au testat noul model Dacia Sandero Stepway, lansat în această toamnă.

Nemții de la Der Auto Tester au avut pentru câteva zile contact cu Dacia Sandero Stepway în versiunea pe GPL.

Ei au rămas impresionați în primul rând de schimbările de design produse de Dacia.

"Chic, chiar este o Dacia! Cu noul aspect off-road, mult mai modern, mai puternic și cu 41 de mm mai înalt ca gardă la sol, Stepway nu mai trebuie să se ascundă de concurenții mai scumpi", a scris Der Auto Tester.

În continuare, nemții s-au arătat mulțumiți de raportul calitate / cost și consideră că această mașină este ideală pentru cupluri.

ADVERTISING

"Mașina noastră de test este în echiparea Comfort și costă 13 mii de euro. Este sfatul nostru de achiziție, deoarece în această versiune vine cu un pachet de dotări care ar trebui să îndeplinească cele mai multe cerințe. Are sistemul Media Nav, cu Apple CarPlay și Android Auto", a mai scris sursa citată.

Pe bancheta din spate există mult spațiu pentru picioare în comparație cu celelalte modele din clasă. Stepway oferă 328 de litri spațiu pentru bagaje, dar cu bancheta din spate rabatată ajunge la 1.108 litri. Ar trebui să fie suficient pentru 2 persoane chiar și pentru o vacanță mare. Pentru mine, Stepway este conceput ideal pentru cupluri", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În concluzie, Dacia Sandero Stepway a trecut testul jurnaliștilor germani.

"Noua Dacia Sandero Stepway este una dintre cele mai mari surprize plăcute de la finalul acestui an. Nu mai există un cross-over în această clasă cu un design atât de bun, sisteme moderne de asistență, consum redus, autonomie mare pe GPL și suficient spațiu la acești bani. Dacă mai adaugăm și faptul că Dacia oferă o garanție de 3 ani în limita a 100 de mii de kilometri, chiar și rapoartele negative TUV pot fi puse la îndoială", a concluzionat sursa citată.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇