Presa din Spania, despre noua Dacia Duster: "Cel mai mare chilipir al anului"

Presa din Spania, despre noua Dacia Duster: "Cel mai mare chilipir al anului"

Jurnaliștii spanioli au efectuat un test cu cea mai nouă versiune disponibilă pe Dacia Duster, cea cu GPL.

Motorizarea pe GPL este cea pe care Dacia mizează foarte mult în această perioadă, drept dovadă că pe noile Sandero și Logan a dispărut complet diesel-ul.

Așa se explică și că interesul jurnaliștilor străini pentru Dacia Duster care vine cu instalația de GPL din fabrică este ridicat.

Iar spaniolii de la El Desmarque au rămas cu adevărat surprinși de Dacia Duster pe GPL. "Este cel mai mare chilipir al anului", au titrat aceștia.

ADVERTISING

"Cei de la Dacia știu foarte bine că trebuie să se adapteze la schimbările de piață pentru a nu rămâne în urmă. Oricât de mult ar domina marca română piața low cost din Spania, producătorul asociat cu Renault nu este străin de ceea ce se întâmplă pe piețele superioare.

Iar motoarele pe GPL capătă din ce în ce mai multă greutate în oferta Dacia și există tot mai mulți adepți. Ținând cont de raportul calitate-preț, un Duster cu motor pe GPL este unul dintre cele mai mari chilipiruri ale anului.

Diferența de preț față de un motor pe benzină este de 500 de euro, dar suma se amortizează foarte rapid, ținând cont de prețul mai mic al GPL-ului. Cei de la Dacia arată foarte clar că gazul va fi din ce în ce mai important în oferta lor. Au pariat deschis pe el și nu pare că rezultatul va fi unul negativ", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Dacia Duster, în versiunea Comfort TCe 100 GPL, are un preț de 13.243 de euro în România, prin programul Rabla.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇