Concluzia trasă de Top Gear după publicarea imaginilor cu noua Dacia Sandero

Concluzia trasă de Top Gear după publicarea imaginilor cu noua Dacia Sandero

Jurnaliștii de la Top Gear au publicat primele impresii după ce au fost publicate primele imagini cu noua Dacia Sandero, dar și cu Sandero Stepway și Logan.

Jurnaliștii de la ediția din Spania a celebrei publicații au rămas cu adevărat impresionați de felul în care arată noua Dacia Sandero.

"Ce schimbare!", exclamă cei de la Top Gear la începutul articolului în care își prezintă impresiile despre noul model al constructorului de la Mioveni.

"Aspectul celei de-a treia generații a Dacia Sandero s-a schimbat considerabil. Verificați noile lumini de zi LED în formă de Y, dar și blocurile optice din spate. Parbrizul este mai inclinat, iar modelul pare că s-a mai lărgit. Deși garda la sol nu s-a schimbat, adevărul este că acum pare să fie mai aproape de asfalt. Da, noul Sandero arată acum mai mult ca restul rivalilor din segment", a scris sursa citată.

ADVERTISING

De asmenea, în ce privește noul Sandero Stepway, cei de la Top Gear au comentat: "Una peste alta, arată mai agresiv decât modelul anterior și se potrivește mai bine cu numele său de familie Stepway".

Apoi, cei de la Top Gear concluzionează că sunt cu adevărat încântați de noua generație a Dacia Sandero: "Din fericire, mai e puțin pentru a vedea cu ce ne surprinde Dacia Sandero 2021. Și adevărul este că arată bine!", concluzionează spaniolii.

Lansarea oficială a Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan va avea loc pe 29 septembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇