Reacții din presa internațională după ce Dacia a lansat noile modele Sandero și Logan

Reacții din presa internațională după ce Dacia a lansat noile modele Sandero și Logan

Dacia a prezentat, ieri, primele imagini cu noile Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan, iar presa internațională a rămas impresionată de aspectul celor trei modele.

Jurnaliștii străini remarcă schimbarea de stil și linia modernă a celor trei vehicule care urmează să fie prezentate în detaliu pe 29 septembrie.

"Schimbările estetice sunt radicale, cu un aspect care încorporează mai multe detalii introduse pe SUV-ul Duster, pentru a confirma schimbarea pasului în ceea ce privește nivelul de stil.

Așteptăm să aflăm noutățile de la ​​interior, cât și gama de motoare, care va fi oficializată la sfârșitul lunii septembrie", notează publicația italiană Il Sole.

ADVERTISING

"Modele Dacia câștigă în personalitate cu această nouă generație. Sandero și Logan, construite pe platforma CMF-B, au un stil modern", scrie cotidianul francez Le Figaro.

"Noile Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan au fost dezvăluite, compania susținând că este pregătită să „redefinească mașina esențială” cu un stil nou și dotări sporite.

Cele trei modele vor fi construite pe platforma CMF-B a Grupului Renault, care ar trebui să permită îmbunătățiri majore atât în dinamică, cât și în tehnologie", punctează revista britanică AutoCar.

ADVERTISING

Vezi: Cum arată noile modele Dacia Logan și Sandero (Galerie foto)

La sfărșitul acestei luni, constructorul de la Mioveni va oferi mai multe informații despre cele trei modele, precum și gama de motorizări.

În ceea ce privește prețurile, ne așteptăm ca Dacia să mențină aceeași politică și să nu existe mari diferențe față de generația actuală.

Citește și alte știri din categoria Auto:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇