Polonezii explică de ce Dacia Duster e mașina perfectă pentru criză: Ce consum au scos

Polonezii explică de ce Dacia Duster e mașina perfectă pentru criză: Ce consum au scos

Jurnaliștii polonezi au efectuat un test cu Dacia Duster și au ajuns la concluzia că aceasta este „mașina perfectă pentru criză”.

Publicația Super Express a testat Dacia Duster TCe 100 4×2 pe GPL, iar jurnaliștii au rămas impresionați de consumul obținut.

"Dacia Duster este mașina perfectă pentru criză. Este economică, ieftină de cumpărat și întreținut și se descurcă foarte bine pe șosele. Interesant, este disponibilă și cu o instalație pe GPL din fabrică, iar acest lucru îți permite să călătorești pe bani puțini", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Jurnaliștii polonezi mai scriu că Dacia Duster este preferata celor care cumpără pentru consumul propriu și că marele avantaj este prețul.

În ce privește consumul obținut, polonezii anunță că, în oraș, Dacia Duster a folosit 9.5 litri de gaz la fiecare 100 de kilometri.

"Șoferii care vor să economisească pot reduce cu ușurință consumul la 8.5-9 litri la suta de kilmetri. În aglomerări nu depășește însă 10 litri la sută", a mai scris sursa citată.

În ce privește consumul extra-urban, polonezii notează că acesta a fost de 7 litri la suta de kilometri. Totuși, ei recomandă ca viteza să nu fie mai mare de 120 de kilometri la oră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇