Gazzetta dello Sport a testat cea mai nouă Dacia Duster: Reacția spumoasă a italienilor

Gazzetta dello Sport a testat cea mai nouă Dacia Duster: Reacția spumoasă a italienilor

Jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au testat cea mai nouă versiune de Dacia Duster, cu motorizarea TCe 100 Eco-G.

După testul făcut cu versiunea pe GPL a Daciei Duster, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au avut o reacție spumoasă: „E genială!”, au notat aceștia.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În plus, italienii amintesc și de faptul că, în această versiune, costurile sunt chiar și mai mici.

„Cine a spus că un SUV trebuie neapărat să fie mare și scump? Dar dacă raportul preț-echipamente este interesant și costurile de funcționare sunt reduse, combo-ul devine câștigător. De aceea, Dacia Duster GPL este cea mai vândută mașină pe gaz din Italia”, a mai scris sursa citată.

În ce privește noua motorizare, italienii se declară mulțumiți. „1.0 TCe 100 Eco-G de 100 de cai putere înlocuiește 1.6-ul anterior aspirat cu 115 cai și adaugă cuplu și strălucire, în timp ce consumul scade”, a mai comentat Gazetta dello Sport.

De asemenea, italienii notează că, în această versiune de motorizare, cu un plin GPL + benzină poți face până la 1.400 de kilometri, cu 275 mai mult față de versiunea precedentă.

Ca design, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport consideră că modelul „arată o anumită personalitate și că are o imagine tipică unui 4X4”.

În schimb, în privința interiorului, acesta este „spațios și foarte rațional”, iar „compromisurile sunt acceptabile”.

„La volan, Dacia Duster este o mașină ușor de condus cu un comportament întotdeauna foarte previzibil. În ciuda faptului că nu beneficiază de tracțiune integrală pe această motorizare – opțiune disponibilă pentru versiunile diesel și pe benzină – garda mare la sol și amortizoarele vă permit să abordați și terenuri accidentate. Motorul turbo cu trei cilindri merge destul de bine în comparație cu cel vechi”, a mai notat sursa citată.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro