Gazzetta dello Sport a testat cea mai nouă Dacia Duster: Reacția spumoasă a italienilor

Gazzetta dello Sport a testat cea mai nouă Dacia Duster: Reacția spumoasă a italienilor

Jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au testat cea mai nouă versiune de Dacia Duster, cu motorizarea TCe 100 Eco-G.

După testul făcut cu versiunea pe GPL a Daciei Duster, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au avut o reacție spumoasă: „E genială!”, au notat aceștia.

În plus, italienii amintesc și de faptul că, în această versiune, costurile sunt chiar și mai mici.

"Cine a spus că un SUV trebuie neapărat să fie mare și scump? Dar dacă raportul preț-echipamente este interesant și costurile de funcționare sunt reduse, combo-ul devine câștigător. De aceea, Dacia Duster GPL este cea mai vândută mașină pe gaz din Italia", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

În ce privește noua motorizare, italienii se declară mulțumiți. "1.0 TCe 100 Eco-G de 100 de cai putere înlocuiește 1.6-ul anterior aspirat cu 115 cai și adaugă cuplu și strălucire, în timp ce consumul scade", a mai comentat Gazetta dello Sport.

De asemenea, italienii notează că, în această versiune de motorizare, cu un plin GPL + benzină poți face până la 1.400 de kilometri, cu 275 mai mult față de versiunea precedentă.

Ca design, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport consideră că modelul "arată o anumită personalitate și că are o imagine tipică unui 4X4".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În schimb, în privința interiorului, acesta este "spațios și foarte rațional", iar "compromisurile sunt acceptabile".

"La volan, Dacia Duster este o mașină ușor de condus cu un comportament întotdeauna foarte previzibil. În ciuda faptului că nu beneficiază de tracțiune integrală pe această motorizare - opțiune disponibilă pentru versiunile diesel și pe benzină - garda mare la sol și amortizoarele vă permit să abordați și terenuri accidentate. Motorul turbo cu trei cilindri merge destul de bine în comparație cu cel vechi", a mai notat sursa citată.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇