Presa externă, după un test cu Dacia Duster pe GPL: "Nu are nimic în comun cu tot ce am auzit în ultimii ani"

Presa externă, după un test cu Dacia Duster pe GPL: "Nu are nimic în comun cu tot ce am auzit în ultimii ani"

Jurnaliștii unei publicații din străinătate au realizat un test cu Dacia Duster pe GPL și au rămas de-a dreptul uimiți.

Cea mai importantă publicație din Croația, Vecernji, a făcut un test cu Dacia Duster pe GPL și impresiile au fost excelente.

"Am condus o mașină pe GPL pentru prima dată și nu are nimic în comun cu tot ce am auzit în ultimii ani. Noua Dacia Duster pe GPL este cel mai bun exemplu cum o mașină poate fi confortabilă, capabilă de orice și ieftină", au scris cei de la Vecernji.

Jurnalistul care a testat Dacia Duster pe GPL a mărturisit că a avut multe rețineri când a aflat de existența acestui model. Totuși, a decis să-i dea o șansă.

ADVERTISING

"Trecerea de la benzină la gaz și invers este ușoară, folosind comutatorul situat în stânga volanului. Teoretic, cel mai bine ar fi să folosiți GPL în oraș și benzină la drum lung, dar asta variază de la o persoană la alta. Cel mai important este că diferența de performanță nu se resimte. Mașina nu pierde din putere din cauza gazului", a mai scris sursaa citata.

Impresionat de felul în care s-a comportat mașina, autorul testului le transmite și un mesaj celor care nu cred că un model din 2020 poate avea GPL din fabrică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Cei sceptici vor spune că gazul este nesigur, că mașina trage mai puțin, că nu poți alimenta peste tot, că nu merită. Duster GPL este însă exemplul perfect pentru o mașină modernă pe gaz! Nu pierde din performanță, este la fel de sigură ca oricare alta, gazul este disponibil peste tot și, în plus, dacă rămâneți fără el, se face trecerea automat la benzină. Cu toții avem prejudecăți, dar cu această mașină treci peste ele deoarece a depășit toate obstacolele. Dacia Duster GPL este o mașină mult mai bună decât prețul pe care îl are, este fenomenală", a concluzionat jurnalistul croat.

ADVERTISING

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇