Ce a remarcat Auto Bild la noile Dacia Sandero și Logan

Ce a remarcat Auto Bild la noile Dacia Sandero și Logan

Jurnaliștii de la una dintre cele mai publicații de auto din lume, Auto Bild, au comentat aspectul noilor modele Dacia Sandero și Logan.

Nemții de la Auto Bild au remarcat încă de la început că designul noilor modele Dacia Sandero și Logan este îmbunătățit considerabil.

"Primul lucru pe care îl remarci este că modelele au devenit moderne. În contrast cu precedenta generație, farurile sunt mai înguste și arată complet contemporan. Luminile și grila continuă să formeze o unitate compactă", a scris Auto Bild.

ADVERTISING

Totodată, nemții de la Auto Bild mai remarcă și că îmbunătățirile sunt majore și în partea din spate a vehiculelor, în special datorită noilor blocuri optice.

În plus, din informațiilor celor de la Auto Bild, motoarele pe benzină de 101 CP și diesel de 95 CP vor beneficia de forme imbunătățite.

"Motorul pe benzină de 130 de cai putere al Dacia Duster poate ajunge la Dacia Sandero Stepway", a mai scris sursa citata.

De asemenea, nemții mai scriu că sistemul de infotaiment va fi mutat și va fi deasupra consolei. Iar ecranul va avea o dimensiune de 9.3 inci.

ADVERTISING

În ce privește prețul, nemții scriu că Sandero și Logan vor porni de la 8.000 de euro, în timp ce Sandero Stepway va costa în jur de 12 mii de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇