Presa din Spania dezvăluie cum arată cea mai ieftină Dacia Sandero: Motivul pentru care oamenii o vor ocoli

Presa din Spania dezvăluie cum arată cea mai ieftină Dacia Sandero: Motivul pentru care oamenii o vor ocoli

Presa din Spania a publicat imagini cu cea mai ieftină versiune a noii Dacia Sandero, modelul lansat în această toamnă de constructorul de la Mioveni.

Dacia a primit numeroase laude după lansarea noului model Sandero, întrucât s-a simțit o schimbare considerabilă față de generația anterioară.

Totuși, imaginile cu cea mai ieftină versiune a noului Sandero îi determină pe jurnaliștii spanioli de la Motor.es să titreze că aceasta ar putea fi ocolită în mare măsură de oameni.

Este vorba despre versiunea Acces, care are un aspect destul de low-cost. În primul rând, barele de protecție negre sunt uriașe, iar grila este una destul de anostă. De asemenea, și roțile cu capacele de oțel sunt inestetice.

ADVERTISING

Printre dotările acestei versiuni de echipare se află lumini de zi LED, oglinzi exterioare reglabile manual, geamuri electrice în partea din față, volan reglabil pe înălțime și computer de bord.

Screenshot_3-3

Motorizarea în cea mai ieftină versiune este cea pe benzină 1.0 SCe de 65 CP. Această motorizare are nevoie de 16.7 secunde să ajungă de la 0 la 100 km/h.

"Făcând o analiză a echipărilor, mecanicii și a prețului, este clar că această versiune nu va fi luată în considerare de persoanele fizice atunci când cumpără o mașină. Este o versiune care, pe lângă faptul că are anumite scopuri comerciale, deoarece permite brandului să se laude cu un preț de pornire scăzut, este de asemenea o opțiune atractivă pentru flotele companiilor deoarece, cu câteva opțiuni, se obține o configurație acceptabilă pentru o mașină de 'tăvăleală' pentru o zi de muncă", au comentat spaniolii de la Motor.es.

Screenshot_4-2

Prețul din România pentru această versiune este de 8.600 de euro.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇