Noutățile cu care va veni Dacia Duster facelift

Noutățile cu care va veni Dacia Duster facelift

Actuala generație a Daciei Duster va primi un facelift în 2021, care va aduce modificări atât estetice, cât și la motorizări.

Publicația franceză Motors Actu anunță că SUV-ul constructorului de la Mioveni va beneficia de o cutie automată EDC, precum și de o versiune GPL.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Faceliftul va veni cu o noua semnătură de lumină LED integrată în secțiunea superioară, în formă de săgeată, barele de protecție față și spate vor fi, de asemenea, ușor revizuite, vor fi noi jante din aliaj, precum și noi culori disponibile.

La interior, Dacia Duster 2021 va oferi un ecran tactil mai mare pentru sistemul de infotainment, Elias Link, cu noi opțiuni de conectivitate și un tablou de bord reproiectat.

La motorizări, platforma B0+, pe care este construită Dacia Duster, nu va permite tehnologia hibridă plug-in E-Tech, dar este posibilă introducerea versiunii hibrid E-Tech, probabil cu soluții simplificate și un putere la 130 cai putere (contra 140 cai putere pentru noul Clio E-Tech).

Spre sfârșitul anului 2021 și începutul anului 2022 ar putea fi disponibile versiuni micro-hibride ale motoarelor pe benzină 1.0 TCe și 1.3 TCe. Totodată, au fost confirmate motorizările diesel și GPL

Citește și alte articole din categoria AUTO:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!