Cât de des se strică Dacia Duster și Logan: Nemții au publicat raportul TUV

Cât de des se strică Dacia Duster și Logan: Nemții au publicat raportul TUV

Jurnaliștii germani au publicat raportul TUV al celor mai fiabile modele din 2020.

Nemții au luat mai multe modele cu o vechime între doi și trei ani și au ajuns la concluzia că Dacia Duster este printre modelele cu cele mai mari șanse să se strice.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Practic, potrivit raportului publicat de Die Welt, 11.1% dintre modelele Dacia Duster aveau ceea ce nemții numesc „defecte semnificative” după doi-trei ani de la achiziție.

Al doilea model al constructorului de la Mioveni în topul celor mai puțin fiabile modele este Dacia Lodgy (10.9% șanse să se strice ceva), urmat de Dacia Logan (10.4%).

Printre problemele cele mai întâlnite sunt cele la motor, dar și defecțiuni ale sistemului de iluminare.

Procentaje slabe au înregistrat și Fiat Panda (7.9%), Fiat Punto (10.5%) și Ford Mondeo (9.1%).

În schimb, când a venit vorba despre modelele Dacia Logan cu o vechime între 6 și 9 ani, între 31 și 34% dintre mașini au avut defecte semnificative.

În topul celor mai fiabile modele, potrivit raportului TUV, primul loc e ocupat de Mercedes GLC (1.7% șanse să se strice ceva după primii 2-3 ani), urmat de Mercedes B-Klasse, Porsche 911 și Opel Insignia (toate cu 2.2%) și Hyundai i30 (2.5%).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.