Merită cumpărată noua Dacia Sandero? Răspunsul britanicilor de la AutoCar

Merită cumpărată noua Dacia Sandero? Răspunsul britanicilor de la AutoCar

Renumitul portal britanic AutoCar a testat noua Dacia Sandero în încercarea de a afla dacă acest model merită cumpărat.

„Cea mai ieftină mașină din Marea Britanie pare brusc mult mai atrăgătoare. Dar chiar este?”, aceasta este ideea de la care a pornit testul celor de la AutoCar.

În primul rând, britanicii au remarcat schimbările majore ale noii generații.

"S-ar putea să doriți să vă așezați un pic pentru acest lucru: noua Dacia Sandero are un volan reglabil. Există și faruri cu LED-uri, ba chiar și un ecran tactic la anumite niveluri de echipare.

Bine, este ușor să fii nerespectuos în legătură cu aceste lucruri, dar ele servesc pentru a arăta cât de mult a schimbat Dacia noul Sandero. Este un contrast total între această versiune și precedenta", a mai scris AutoCar.

ADVERTISING

Britanicii mai remarcă faptul că noua Dacia Sandero este construită pe platforma CMF, pe care se află și Renault Clio. Acest lucru face ca mașină să fie mai confortabilă și mai spațioasă.

"Dar vestea cea mare este creșterea uluitoare a calității din interior. Se pare că cineva chiar s-a implicat acum, în timp ce înainte era un aspect ieftin și obositor", au mai scris cei de la AutoCar.

"Bineînțeles, nu există materiale din plastic moale, dar pânza căptușită care se află în jurul bordului ridică nivelul. Cine ar fi crezut vreodată că vom vorbi despre asta într-un Sandero? Și chiar și gurile de ventilație parcă au avut de-a face cu un stilist. Acum totul este un sentiment de calitate", au mai scris britanicii.

ADVERTISING

Totodată, ei au remarcat și faptul că Dacia Sandero se conduce mai ușor.

"Există o îmbunatățire atât pe timp de noapte, cât și pe zi față de generația anterioară. O călătorie lungă nu mai este o perspectivă descurajantă", au comentat jurnaliștii.

În ce privește întrebarea testului, dacă merită cumpărată Dacia Sandero, britanicii au recomandat cu încredere acest lucru.

"Asta este ceea ce este atât de impresionant la noul Sandero. Știm cu toții că Dacia poate oferi o mașină ieftină, cu un raport calitate/preț mai bun decât oricine, dar acum îndrăznim să spunem că începe să ofere, de asemenea, un produs ce poate fi dezirabil, mai ales atunci când acesta are în continuare un preț avantajos.

ADVERTISING

Sandero obișnuia să fie interesant doar pentru că avea un preț scăzut, acum însă este o mașină plăcută pentru că este cu adevărat o mașină bună", au concluzionat cei de la AutoCar.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇