Clotilde Armand, replică pentru Firea: Luați urgent diamantele de la Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

Clotilde Armand, replică pentru Firea: Luați urgent diamantele de la Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 al Capitalei, vine cu o replică tăioasă pentru Gabriela Firea, fostul Primar General, dar și cu o ”soluție” inedită pentru problema gunoaielor din sector, creată de fostul primar Tudorache, acum urmărit penal.

”Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesantă preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid. Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu”, transmite Clotilde Armand.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată...

Posted by Clotilde Armand on Saturday, December 12, 2020

Replica vine după ce Gabriela Firea și Dan Tudorache au venit cu sfaturi și au atacat-o pe Armand pentru criza gunoaielor din sector.

Cei doi au fost la conducere în ultimii patru ani, în vreme ce Clotilde Armand abia a preluat primăria.

Am mers astăzi până la primărie să lucrez la niște dosare pe care n-am reușit să le finalizez aseară. În drumul meu m-am...

Posted by Clotilde Armand on Saturday, December 12, 2020

Citeşte mai multe despre criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei:

Alte articole interesante:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇