Clotilde Armand a strâns gunoaiele de pe străzi împreună cu actori și cetățeni: Prestatorul de servicii de salubrizare are impresia că vom plăti niște facturi emise nelegal

Clotilde Armand a strâns gunoaiele de pe străzi împreună cu actori și cetățeni: Prestatorul de servicii de salubrizare are impresia că vom plăti niște facturi emise nelegal

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a făcut miercuri o acțiune de salubrizare, împreună cu mai mulți actori. Edilul a postat imagini cu sacii de gunoaie strânși doar din Piața Amzei.

Armand spune că gunoaiele sunt lăsate ostentativ de operatorul de salubrizare pe străzi, care vrea astfel să forțeze mâna Primăriei să plătească facturi despre care edilul susține că sunt emise ilegal.

ADVERTISING

”Am strâns astăzi gunoiul din piața Amzei împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe care o vedem și o trăim. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi și trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare, pentru că acesta are impresia că noi vom ceda și vom plăti niște facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui.

Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie și foștii edili, pe mine mă interesează să respecte contractul și legea. Din informațiile mele, s-au trimis facturi către primărie la suprapreț.

ADVERTISING

Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică, pe care comunitatea o plătește să fie curat în sector. Și vedeți cât de curat este... Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piața Amzei. Pe banii noștri”, a scris Armand pe Facebook.

ADVERTISING

Ea spune că nu va plăti din banii bucureștenilor din Sectorul 1 facturi ilegale și umflate și că va depune o plângere la Parchet în acest sens.

”Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală.

Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere.

Mulțumesc Marius Manole pentru civismul tău, mulțumesc locuitorilor care au fost astăzi prezenți lângă noi.

PS: În imagini este doar o mică parte din ce am strâns”, a mai scris primarul Sectorului 1.

Am strâns astăzi gunoiul din piața Amzei împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe care o...

Posted by Clotilde Armand on Wednesday, December 2, 2020

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇