Clotilde Armand spune că fostul primar al Sectorului 1 a dat peste 11 milioane de euro pe garduri, bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de parcare și panouri de protecție

Clotilde Armand spune că fostul primar al Sectorului 1 a dat peste 11 milioane de euro pe garduri, bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de parcare și panouri de protecție

Fosta administrație a Sectorului 1 al Capitalei a dat peste 11 milioane de euro pentru garduri, bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de parcare și panouri de protecție, susține Clotilde Armand, actualul edil.

Ea cataloghează aceste investiții girate de Daniel Tudorache ca fiind inutile.

De ce nu mai sunt bani la primărie, d-nă primar?! De exemplu: Am analizat azi contractul cadru pentru băncuțe și gărdulețe, contract realizat de fosta administrație. Vă prezint câteva cifre pentru aceste investiții inutile:
- Garduri 8.8 mil €
- Bănci 1.2 mil €
- Coșuri gunoi 0.8 mil €
- Stâlpi parcaje 0.2 mil €
- Panouri protecție stradal școli 0.12 mil €
------------------------------------------------
- Cheltuieli angajate 11.1 mil €
- Plătite (conform ADP S1) 8 mil €
- Rest de plată 3 mil €

ADVERTISING

Toate acestea în condițiile în care Sectorul 1 are cele mai multe străzi de pământ care necesită investiții urgente”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Edilul Sectorului 1 a publicat și un tabel extras din datele Administrației Domeniului Public (ADP) din care reies aceste cifre.

''De ce nu mai sunt bani la primărie, d-nă primar?!''De exemplu: Am analizat azi contractul cadru pentru băncuțe și...

Posted by Clotilde Armand on Monday, November 30, 2020

Clotilde Armand a mai spus și că va reveni în zilele viitoare pentru a prezenta cetățenilor, precum și procurorilor, cum „o mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț”, prin complicitatea unor funcționari publici din primărie. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇