Clotilde Armand îi răspunde ironic lui Nicușor Dan, după ce a criticat-o din cauza gunoiului din Sectorul 1

Clotilde Armand îi răspunde ironic lui Nicușor Dan, după ce a criticat-o din cauza gunoiului din Sectorul 1

După ce primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a criticat-o pe Clotilde Armand din cauza gunoiului de pe străzile din Sectorul 1, edilul a făcut câteva precizări pe o rețea socială.

Replica a venit pe Facebook de la Clotilde Armand.

„Am ascultat declarațiile primarului general privind situația gunoaielor din Sectorului 1. Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1… însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru aceste facturi și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor", a scris Armand pe Facebook.

Într-un stil ironic, Armand precizează că pot trece „și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!".

„Dacă putem face toate acestea, atunci îl rog public pe domnul primar general al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea acestor facturi.

Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci, îl rog să nu mai complice inutil lucrurile", a punctat edilul Sectorului 1.

Ce a transmis Nicușor Dan

Amintim că Nicușor Dan consideră că Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, trebuie să onoreze contractul care este în vigoare cu firma de salubritate și să se asigure că gunoiul este ridicat de pe străzi. 

„În Sectorul 1 este un conflict între operatorul de salubritate și Primăria Sectorului 1 pe un contract care este în funcțiune. Cum a fost semnat acel contract, asta e o chestiune care poate să fie discutată.

Însă, în acest moment, eu consider că un contract care este în vigoare trebuie executat, adică Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu, astfel încât să se ridice și gunoaiele de pe străzi. Deci este o responsabilitate pe care Primăria Sectorului 1 o are și eu sper să se achite de ea”, a spus Nicusor Dan.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇