Drulă anunță că încă se face treabă la minister, „în ciuda unui premier ostil”

Drulă anunță că încă se face treabă la minister, „în ciuda unui premier ostil”

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, anunță finalizarea altor două licitații, în plin scandal care macină coaliția de guvernare.

Drulă notează, pe Facebook, că la MT încă se face treabă, „în ciuda unui premier ostil”.

„ÎNCĂ 2 LICITAȚII FINALIZATE PE SECTOARE IMPORTANTE DE AUTOSTRADĂ: A1 SIBIU-PITEȘTI LOT 4 ȘI A3 SUPLACU DE BARCĂU-CHIRIBIȘ

Facem treabă la minister, până la capăt, în ciuda unui premier ostil. Sunt finalizate procedurile de evaluare și vor fi comunicați de CNAIR în scurt timp câștigătorii pentru două loturi majore de autostradă:

ADVERTISING
  • Curtea de Argeș-Tigveni, un lot de 10 km din autostrada Sibiu-Pitești, cu un tunel de 1,3km;
  • Suplacu - Chiribiș, un lot de 26 km, abandonat din 2013 și aflat pe Autostrada Transilvania, cu lucrări realizate parțial de Bechtel, inclusiv un viaduct de 1,6 km peste lacul de acumulare”, anunță ministrul pe contul său de Facebook.

Postarea vine în condițiile în care Stelian Ion a fost revocat din funcția de ministru al Justiției, iar Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, ar urma să fie următoarea victimă, conform unor surse din USR, dacă formațiunea rămâne la guvernare.

ADVERTISING

“Următorul pe lista lui Klaus Iohannis e ministrul Transporturilor Cătălin Drulă”, a declarat un om politic sub protecția anonimatului pentru SpotMedia.ro. 

Citește și o analiză semnată de Emilian Isailă pe acest subiect - USR și imposibila alegere: bate palma cu PSD și AUR să-l dea jos pe Cîțu sau rămâne în Guvern și-l pierde și pe Drulă

Citește mai multe despre cel mai nou scandal din scena politică:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇