Ciolacu: PSD va vota o moțiune depusă de AUR și USR PLUS

Ciolacu: PSD va vota o moțiune depusă de AUR și USR PLUS

PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură depusă de AUR și USR PLUS, a declarat joi seara liderul PSD Marcel Ciolacu, care și-a exprimat, totuși dubii că partidele respective vor putea strânge semnăturile necesare.

„USR are o hârtie”, a spus Ciolacu la RomâniaTV, care a subliniat că nimeni nu se poate folosi de PSD pentru a-și rezolva problemele.

Ciolacu a precizat că are, până în prezent 157 de semnături și că pentru depunerea moțiunii PSD are nevoie de 234 de semnături. Pe de altă parte el a spus că nu va putea evita să vorbească în textul moțiunii de miniștrii USR PLUS, de programe precum IMM Invest sau de activitatea ministrului Economiei Claudiu Năsui.

ADVERTISING

În context, Ciolacu e exclus posibilitatea sprijinirii unui guvern minoritar PNL. A admis, în schimb, că ar conta pe sprijinul membrilor PNL care nu îl susțin pe Florin Cîțu la votul moțiunii.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În același timp PSD pregătește propria moțiune.

Alte informații despre moțiuni:

USR PLUS depune împreună cu AUR moţiunea de cenzură luni la prima oră, dacă PNL nu îl retrage pe Cîţu

ADVERTISING

USR PLUS s-a înțeles deja cu AUR pe moțiune, nu cu PSD, și cere PNL alt premier: E foarte periculos să-l lăsăm pe Cîțu cu toată puterea pe mână

Liderii PNL au votat în unanimitate susținerea premierului Cîțu în toate demersurile. Moțiunea USR PLUS, o trădare a electoratului

Grindeanu anunță USR PLUS că moțiunea e gata și lista e deschisă. Cioloș: Nu ne punem problema să votăm moțiunea PSD (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇