Restaurantele în care tot personalul e vaccinat ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidenţă

Restaurantele în care tot personalul e vaccinat ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidenţă

Restaurantele care au tot personalul vaccinat ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidenţă, a declarat premierul Florin Cîțu.

Momentan este doar o propunere, urmând să fie luată o decizie finală în urma discuțiilor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Am avut discuţii şi cu restaurantele, pentru că au fost lovite în această perioadă cel mai mult restaurantele în această perioadă de criză. Pentru restaurante am propus, nu este o decizie luată, discutăm, ca dacă îşi vaccinează tot personalul, să fie deschişi tot timpul şi că nu mai fie legaţi de rata de incidenţă.

Poate să fie deschis cu 5% din capacitate, dar să nu mai fie legaţi de rata de incidenţă. (…) Să nu mai fie dacă are tot personalul din acea unitate vaccinat. Restaurantul în care tot personalul este vaccinat ar putea avea un statut special", a spus Florin Cîţu, luni seara, la Digi24.

În opinia sa, şi companiile mari din România ar trebui să-şi vaccineze tot personalul, pentru a nu mai avea focare.

Premierul a susţinut că, după atingerea pragului de vaccinare de 70%, se poate lua în calcul şi renunţarea la mască în spaţiul public.

Totodată, Cîţu a spus, din nou, că singura soluţie pentru a merge la concerte, la mare şi la restaurant este vaccinarea.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!