O idee de succes: A fost câștigat primul milion de dolari la loteria specială pentru vaccinaţi, din Ohio (Foto&Video)

O idee de succes: A fost câștigat primul milion de dolari la loteria specială pentru vaccinaţi, din Ohio (Foto&Video)
Guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine (cu cravata rooșie), alături de Joseph Costello (tricou gri), primul tânăr câștigător al loteriei pentru persoanele vaccinate.

S-a dat primul milion de dolari la loteria specială din statul american Ohio, unde doar persoanele vaccinate se pot înscrie.

Primul câștigător al unui premiu de un milion de dolari este o femeie din sud-vestul statului Ohio, Abbigail Bugenske. Ea locuiește în Silverton, în apropiere de Cincinnati.

De asemenea, la loteria specială organizată pentru tineri, câștigător este un adolescent din Dayton, Joseph Costello (foto centru). El a primit o bursă completă de patru ani, școlarizare și cazare inclusă, la orice colegiu sau universitate de stat.

ADVERTISING

Câștigătorii au fost selectați într-o extragere aleatorie. Guvernatorul statului (foto stânga) spune că loteria a avut efectul preconizat: mulți americani s-au grăbit să se vaccineze pentru a se încadra la această extragere.

Ohio Vax-A-Million: Who are the first vaccine lottery winners?

Congrats, Joseph! You just won a full-ride college scholarship! If you’re between 12 and 17 years-old and had at least one dose of the vaccine, you could be next! Sign up at ohiovaxamillion.com!

Publicată de Mike DeWine pe Miercuri, 26 mai 2021

”Suntem încântați că acest lucru i-a inspirat pe cetățenii din Ohio să se imunizeze”, a precizat Mike DeWine.

Peste 2,7 milioane de adulți s-au înscris la loteria cu premiu de un milion de dolari, iar peste 104.000 de copii cu vârste între 12 și 17 ani, la cea pentru bursă.

ADVERTISING

În următoarele săptămâni vor mai avea loc 4 astfel de extrageri.

Vezi și De la dulciuri și mâncare, la bere, marijuana și bani - Beneficiile pe care le au americanii care se vaccinează

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇