Presa din Germania dezvăluie prețul de pornire pentru noua Dacia Sandero

Presa din Germania dezvăluie prețul de pornire pentru noua Dacia Sandero

Jurnaliștii germani au reușit să afle prețul de pornire pentru noua Dacia Sandero.

Potrivit jurnaliștilor de la Motor Zeitung, cea mai ieftină Dacia Sandero va avea un preț de pornire de 8.490 de euro în Germania, în versiunea Access SCe 65.

Prețul este mai mare cu aproximativ 1.200 de euro față de versiunea actuală a Dacia Sandero.

Prețul de pornire din România este de 8.600 de euro cu motorizarea 1.0 SCe 65cp Acces. Pentru versiunea Essentia, prețul este de 9.600 euro, iar pentru Comfort ajunge la 10.700 euro.

ADVERTISING

Vezi aici toate prețurile din România pentru toate versiunile de echipare

Sandero are o lungime de 4.088 mm (+19 mm), o lățime de 1.848 mm (+115 mm) și o înălțime de 1.499 mm (-31 mm), iar garda la sol a rămas neschimbată: 133 mm.

În ce privește versiunea Sandero Stepway, diferența este la garda de sol, care este de 174 mm, cu 44 mm mai mare decât cea de pe Sandero. Așadar, Sandero Stepway are o lungime de 4.099 mm (+10 mm), o lățime de 1.848 mm (+87 mm) și o înălțime de 1.535 mm (-80 mm).

Încă din versiunea standard, cele două modele vin cu faruri LED automate care îmbunătățesc vizibilitatea pe timp de noapte cu 37%. Designul acestora a fost schimbat.

ADVERTISING

În ce privește interiorul, noile modele vin cu scaune noi, iar pe Sandero și Sandero Steway va fi disponibilă din 2021 și opțiunea de a avea un plafon panoramic din sticlă.

Sunt disponibile trei sisteme infotainment: Media Control, Media Display și Media Nav. Primul are un ecran TFT cu diagonală de 3.5 inch, al doilea are un ecran touch cu diagonală de 8 inchi și suport prin cablu pentru Android Auto și Apple CarPlay, în timp ce cel Media Nav are și compatibilitate wireless cu aceste două sisteme.

ADVERTISING

Totodată, noile modele Dacia vor avea și aer condiționat automat cu ecran digital, scaunele din față vor fi încălzite.

Ca dotări de siguranță, acestea vor avea 6 airbag-uri, emergency brake assist activ între 7 și 170 km/h, blind spot warning, park assist și hill start assist.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇