Cristian Ghinea: Nicușor Dan suferă de sindromul “Mesia din debara”. I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici si proști care îl votează orice ar fi

Cristian Ghinea: Nicușor Dan suferă de sindromul “Mesia din debara”. I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici si proști care îl votează orice ar fi

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, îl atacă dur pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmând că i-a tratat pe consilierii USR-PLUS ”ca pe ăia mici și proști care îl votează orice ar fi”.

Mai mult, Ghinea spune că Nicușor Dan este un fel de Mesia, nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu vorbește și toată lumea trebuie sa stea drepți si să execute.

”Poate că nu a aflat: alegerile în Bucureşti au fost castigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup in Consiliul General. Poate e o noutate, îi reamintim.

ADVERTISING

I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici si proști care îl votează orice ar fi. Dl Nicusor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl știu foarte bine de la USR. El stă într-o debara acolo și este un fel de Mesia, nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu vorbește la telefoane și dă bule.

Și toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule. Nu merge așa!”, a declarat Cristian Ghinea, într-un interviu video acordat SpotMedia.ro, care va fi publicat curând.

Există o dispută între consilierii USR PLUS și primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe tema bugetului.

ADVERTISING

Miercuri, Consiliul General al Capitalei a respins proiectul de buget propus de edil. După o dezbatere care a durat în jur de 3 ore, cei mai mulți dintre consilierii generali au votat împotrivă.

Mai exact, 22 de consilieri au votat împotrivă, 14 s-au abținut și doar 17 au votat pentru.

Consilierii USR PLUS au anunțat încă din seara zilei de marți că proiectul de buget propus de Nicușor Dan este nerealist, că veniturile sunt supraestimate și că, în consecință, nu au cum să îl voteze.

Ulterior, primarul a precizat că aşteaptă de la USR PLUS propria variantă de buget, care să respecte obiectivele de investiţii deja discutate, dorinţele bucureştenilor şi în acelaşi timp să nu arunce Primăria Capitalei în incapacitate de plată.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇