Un poliţist a fost înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord

Un poliţist a fost înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord

Un poliţist a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie Nord, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit.

Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, dar agresorul iniţial a reuşit să fugă. A a fost prins ulterior de oamenii legii pe faleza din Eforie.  

Potrivit anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă. Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv.

ADVERTISING

El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.  

Agresorul a fugit, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.  

O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.   

ADVERTISING

Agresorul a fost identificat, are 42 de ani şi este din Eforie, fiind ulterior prins de poliţişti.  

Poliţiştii fac azi protest în faţa MAI. Bode tocmai a anunţat că 76.000 de angajaţi vor beneficia de un spor salarial

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇