Clotilde Armand: Pare că rațiunea anumitor politicieni din vârful Guvernului a cam dispărut

Clotilde Armand: Pare că rațiunea anumitor politicieni din vârful Guvernului a cam dispărut

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1 din Capitală, reacționează în scandalul momentului, declanșat de revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.

Primarul scrie că rațiunea unor guvernanți a dispărut și nu e de tolerat ca anumiți politicieini să facă o campanie electorală ”pe sănătatea românilor”.

”De câteva zile pare că rațiunea anumitor politicieni din vârful Guvernului a cam dispărut. Putem accepta lupta pentru putere dar nu putem tolera că într-o pandemie unii politicieni au chef de campanie electorală pe sănătatea românilor. Trist. Calculele înguste în numele ''Partidului'' nu țin locul guvernării. Națiunea noastră este, stimați colegi de coaliție”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

ADVERTISING

Context

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis din funcție, premierul Florin Cîțu făcând anunțul pe pagina de Facebook a Guvernului.

Din funcție a fost demisă și Andreea Moldovan, secretarul de stat în MS care a semnat ordinul de modificare a criteriilor de carantinare a localităților, fără a-l informa în prealabil pe premier.

Prședintele Klaus Iohannis a semnat deja decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu. Inițial, Cîțu a anunțat că interimatul va fi preluat de Dan Barna, lăsând să se înțeleagă cu USR e de acord cu decizia sa. Doar că decretul pentru interimat nu a fost semnat la Cotroceni și surse politice au declarat că Barna nu vrea să preia mandatul.

ADVERTISING

Citește mai multe despre știrea momentului și reacțiile din coaliția de guvernare:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇