Prima reacție a Andreei Moldovan după demitere. La plecarea de la Guvern a fost asaltată de protestatari

Prima reacție a Andreei Moldovan după demitere. La plecarea de la Guvern a fost asaltată de protestatari

Asaltată de jurnaliști la plecarea de la Guvern după ce premierul a decis demiterea ei din funcție, Andreea Moldovan a făcut o scurtă declarație, înainte de a fi înconjurată de câteva protestatare antiCovid.

„Este o decizie pe care trebuie să o respectăm”, a spus fostul secretar de stat din Ministerul Sănătății, precizând că se va întoarce la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, la care lucra înainte de a veni în Executiv, relatează Digi24.

Mașina medicului a fost blocată pe moment de protestatarele Codruța Cerva și Oana Lovin, care i-au strigat acuzații grave, conform imaginilor transmise de postul de televiziune citat.

ADVERTISING

Context

Premierul Florin Cîțu a decis, miercuri, demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat Andreea Moldovan, iar președintele Klaus Iohannis a semnat deja decretul de revocare a ministrului.

Andreea Moldovan a fost criticată pentru faptul că a publicat în Monitorul Oficial un ordin de ministru prin care se făceau anumite recomandări privind carantinarea localităților, condițiile fiind schimbate fără știința premierului.

Anterior, medicul infecționist a declarat că ”două săptămâni de carantină națională ar face minuni”, afirmație de asemenea criticată de liderii politici de la vârful coaliției de guvernare, care vorbeau despre o eventuală relaxare a restricțiilor, dacă vaccinarea merge bine.

ADVERTISING

Află mai multe despre Andreea Moldovan din prezentarea pe care i-a făcut-o Vlad Voiculescu la numirea în funcție, în luna ianuarie:

Doamna doctor Andreea Moldovan este de astăzi Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Mulți dintre voi o cunosc deja...

Publicată de Vlad Voiculescu pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Citește mai multe despre știrea momentului și reacțiile din coaliția de guvernare:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇