Cioloș, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Modul în care a procedat Florin Cîțu e absolut inacceptabil

Cioloș, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Modul în care a procedat Florin Cîțu e absolut inacceptabil

Modul în care a procedat premierul Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea coaliției de guvernare, este absolut inacceptabil, consiseră Liderul PLUS și copreședintele Alianței USR PLUS, Dacian Cioloş.

El a precizat că se află în recuperare medicală și nu poate interveni public.

”Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil.

ADVERTISING

Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Copreședintele USR PLUS a subliniat că va avea loc o ședință a Alianței în care se va decide modul în care se va proceda în continuare.

”Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a conchis Dacian Cioloș.

Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu...

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Și cei din USR s-au declarat nemulțumiți de demiterea ministrului Sănătății, iar unii dintre ei își doresc ieșirea de la guvernare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Orice variantă e posibilă. Sunt colegi care susțin ieșirea de la guvernare, o să vedem câți sunt, nu am făcut un sondaj. Vom avea azi ședință a Birourilor Permanente. Vom vedea și ce au discutat premierul și Dan Barna azi și după ce vom avea toate detaliile vom decide.

Vrem să vedem și toate detaliile la toate discuțiile care au decurs de aseară, de când a apărut acel ordin, și până astăzi”, a declarat liderul deputaţilor USR-PLUS Ionuţ Moşteanu, într-o conferință de presă.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis miercuri din funcție. Premierul Florin Cîțu a făcut anunțul pe Facebook, precizând că a trimis documentele deja către președintele Klaus Iohannis. Interimatul va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna.

ADVERTISING

De asemenea, a fost revocată din funcție și Andreea Moldovan, secretarul de stat în Ministerul Sănătății care a modificat criteriile de carantinare a localităților fără a anunța pe nimeni.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇