Medicul Adrian Wiener, noul ministru al Sănătății? ”M-am antrenat pentru sănătatea publică”

Medicul Adrian Wiener, noul ministru al Sănătății? ”M-am antrenat pentru sănătatea publică”

Numele medicului Adrian Wiener este vehiculat pentru a-i lua locul lui Vlad Voiculescu la conducerea Ministerului Sănătății.

Întrebat la Antena 3 dacă îi va lua locul lui Voiculescu, Wiener a refuzat să ofere un răspuns clar, spunând că este o responsabilitate uriașă, dar că se antrenează de ani de zile și ar putea să-și asume funcția.

"M-am antrenat pentru sănătatea publică, de 4 ani sunt în Parlament pentru a promova politice publice. E o responsabilitate uriașă pe care trebuie să o metabolizez și nu vă pot da un răspuns acum. Este o decizie a partidului, nu sunt pe persoană fizică aici, decizia este una comună", a spus medicul Adrian Wiener.

ADVERTISING

Rămâne, totuși, de văzut dacă va rămâne această propunere, având în vedere că postul revenea PLUS, iar Wiener este din USR.

Adrian Wiener este medic de profesie, iar după ce a început pandemia a revenit în Spitalul Județean din Arad pentru a ajuta, apoi a fost medic-coordonator la Spitalul din Grădiște, spital Covid.

Amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis din funcție, iar interimatul va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna. De asemenea, a fost revocată din funcție și Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇