Prima emisiune auto full responsive din România, la Prima TV, cu vloggerul auto Luci Popa

Luci Popa și Dan Scarlat, jurnaliști auto cu mulți kilometri de experiență la bord, sunt gazdele emisiunii ”Coloana de Direcție”, care va avea premiera sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 12:00, pe Prima TV. Este vorba despre un concept unic pe piața de televiziune, o emisiune auto în format full responsive.

WhatsApp-Image-2021-10-21-at-17.07.49

Acest lucru presupune crearea, editarea și programarea unui conținut ce va fi difuzat în format orizontal la TV și în format vertical pe rețelele de socializare, inclusiv pe canalul de YouTube al emisiunii

ADVERTISING

“În paralel, vom construi în mediul online o întreagă comunitate de fani, cei cu ajutorul cărora, prin interacțiunile directe, vom stabili subiectele pe care și le doresc a fi dezbătute la Coloana de Direcție”, spune Dan Cîmpean, creatorul conceptului creativ.

Principalul factor de diferențiere al emisiunii este dat de modul în care va fi promovat acest program pe platformele din social media unde se va difuza, în timp real, un conținut video în format exclusiv vertical (9:16). Astfel, la aceeași oră la care este difuzată pe TV, realizatorii vor postă pe paginile de Facebook și YouTube ale emisiunii ColoanaDeDirectie varianta pe verticală, adaptată condițiilor de vizionare pe telefoanele mobile.  

ADVERTISING

Pe Prima TV și pe propriul canal de YouTube (Prima TV Oficial), dar și pe noua platformă de streaming (primaplay.ro) vor fi disponibile versiunile HD, editate în formatul orizontal standard (16:9).

Gazda emisiunii este Luci Popa, un cunoscut vlogger auto, ce a reușit, într-un timp foarte scurt, să convingă un număr impresionant de fani să-i urmărească testele și review-urile de pe YouTube (AutoVantage și Mașini cu Luci Popa).  

Review-uri auto semnate de Luci Popa au apărut de-a lungul vremii și pe spotmedia.ro și pot fi găsite AICI.

ADVERTISING

El a realizat și primul review auto mut din lume, pentru un Ford Model T din 1914.

WhatsApp-Image-2021-10-21-at-17.08.29

”La vâsle”, în aceeași barcă a emisiunii ”Coloana de Direcție”, intră și Dan Scarlat, Redactor Șef al revistei Top Gear, un jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani în presă auto.

Tot sub titlul  ”Coloana de Direcție”, Prima TV propune și o serie de capsule de știri din lumea auto ce vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 09:30, în cadrul emisiunii matinale Focus la Prima Oră.  

Îndemnul pe care-l vor transmite cei doi, în fiecare emisiune ”Coloana de Direcție”, este unul mobilizator și aspirațional: ”Nu contează cât de lung sau cât de greu este drumul... Importantă e direcția!”

 Prima ediție a emisiunii  ”Coloana de Direcție” va debuta  sâmbăta, 23 octombrie, de la ora 12:00.